2777
2789
عنوان

از اونی که عاشقش بودید چه خبر

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 134 پست
مهم قلب ادماس عزیزم رمانتیک بودن نیس واقعامهم پاک بودن ادماس مطمعن باش اگ رمانتیک بود هرشب یه جاواسه ...

کاش می‌شد بخدا خیلی دوست دارم ازین کابوس راحت شم ولی خب نمیشه.زندگی بدون هیچ مشکل ما هر روز دعوا شده درحدی که می‌کنیم جدا شیم

شایدنبخشه چون وقتی دلت بشکنه دیگه حسی به طرفت نداری واقعاولی واس وجدان خودت میگم عزیزم بزارخودت اروم ...

ولی اون هنوز منو دوست داره و من میترسم بهش نزدیک بشم آرامش زندگیم بهم بخوره از طرفی هم دلم میخواد ببخشه و فراموش کنه ولی جرات نزدیک شدن بهشو ندارم 

هیـچ تکیــه گــــاهی محکـــم تـر از شونه های خُـودِت نیست..🙃️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره ، بعد از من مدتی با یه دختر در ارتباط بود یه مدت کوتاه شاید یک ماه دو ماه که کات میکنن و دختره ه ...

تو‌ منی یا من تو ام 😐

کاش می‌شد بخدا خیلی دوست دارم ازین کابوس راحت شم ولی خب نمیشه.زندگی بدون هیچ مشکل ما هر روز دعوا شده ...

چون خودت نمیتونی باخودت کناربیایی وقبولش کنی ازکجامعلوم جداشی وادم خوبی گیرت بیادگلم اگ خدانکرده جداشی یه ادم رمانتیک گیرت بیاد ولی بایه بچه بفهمی خیانت میکنه یهوتنهات بزاره میدونی چقدسخته گلم به ایندت فکرکن سعی کن فقط به خوبیای همسرت فکرکنی وکم کم به امیدخدا زندگیت بهتربشه 

کاش کسی دردجدایی روتجربه نمیکرد
ولی اون هنوز منو دوست داره و من میترسم بهش نزدیک بشم آرامش زندگیم بهم بخوره از طرفی هم دلم میخواد بب ...

نه نه اگه میدونی یه درصد امکان داره باصحبت باهاش خدانکرده اختلال توزندگیت پیش بیاد نباید کاری کنی عزیزم فقط بایدباخودت کناربیایی وازخداطلب بخشش کنی عزیزدلم زندگی الانت خیلی مهمتر ازهرچیزدیگس

چون خودت نمیتونی باخودت کناربیایی وقبولش کنی ازکجامعلوم جداشی وادم خوبی گیرت بیادگلم اگ خدانکرده جدا ...

ممنون عزیز دلم مرسی از راهنماییت امیدوارم خدا یه آرامش بهم بده این آشوب دلمو بخوابونه تا منم مثه آدم روزامو سرکنم

نه نه اگه میدونی یه درصد امکان داره باصحبت باهاش خدانکرده اختلال توزندگیت پیش بیاد نباید کاری کنی عز ...

منم فقط بخاطر شوهرم دوری میکنم نمی‌خوام آرامش زندگیم بهم بخوره  اونم...امیدوارم یروز عاشق کسی بشه و منو ببخشه فراموش کنه

ممنون عزیز دلم مرسی از راهنماییت امیدوارم خدا یه آرامش بهم بده این آشوب دلمو بخوابونه تا منم مثه آدم ...

عزیزم شوهرت نمیره باهات مشاوره؟ مشاور خیلی می‌تونه کمکت کنه اول خودت برو قطعا کمک کنندست من هرجایی مشکل داشتم از مشاور کمک گرفتم و راضی ام واقعا خیلی کمکم کرد وگرنه شاید هیچوقت نمی‌تونستم کنار بیام

ممنون عزیز دلم مرسی از راهنماییت امیدوارم خدا یه آرامش بهم بده این آشوب دلمو بخوابونه تا منم مثه آدم ...

ببین عزیزدلم یه ذکرواس من معجزه میکنه هرموقع حالت بدشد چیزی خاستی اول صلوات بعدش هم تاده بار بگو یاوهاب بعدش هم خاسته خودتوازخدا بخاه مطمعن باش معجزه میکنه وحالتم خوب میشه واقعاواس من ک معجزه هست.بدش معنی وهاب رو سرچ کن حتما

منم فقط بخاطر شوهرم دوری میکنم نمی‌خوام آرامش زندگیم بهم بخوره اونم...امیدوارم یروز عاشق کسی بشه و ...

اره عزیزم الان فقط شوهرت مهمه بدش دعاکن فقط اونم یه زندگی خوب نصیبش بشه اونجوری توروهم میبخشه به امیدخدا فقط به اون بالاسری بسپار.بدش هرروز صلوات بفرس بدش تاده بار بگویاوهاب بعدش یه ارزوت روازخدابخاه واقعامعجزه میکنه واس من که اینجوری بوده وکلمه وهاب رو حتماسرچ کن معنیش رو فداتشم

عزیزم شوهرت نمیره باهات مشاوره؟ مشاور خیلی می‌تونه کمکت کنه اول خودت برو قطعا کمک کنندست من هرجایی م ...

خودم خیلی دوست دارم مشاوره برم اما شوهرم نمیزاره همش مقاومت میکنه .خداشاهده چندسال پیش به زور راضی کردم رفتیم مشاوره بعد اون آقا برگشت بهم گفت شما باید از هم جداشین به شوهرمم گفته بود این زن به درد تو نمیخوره باید طلاقش بدی

منم فقط بخاطر شوهرم دوری میکنم نمی‌خوام آرامش زندگیم بهم بخوره اونم...امیدوارم یروز عاشق کسی بشه و ...

اره عزیزم الان فقط شوهرت مهمه بدش دعاکن فقط اونم یه زندگی خوب نصیبش بشه اونجوری توروهم میبخشه به امیدخدا فقط به اون بالاسری بسپار.بدش هرروز صلوات بفرس بدش تاده بار بگویاوهاب بعدش یه ارزوت روازخدابخاه واقعامعجزه میکنه واس من که اینجوری بوده وکلمه وهاب رو حتماسرچ کن معنیش رو فداتشم

اره عزیزم الان فقط شوهرت مهمه بدش دعاکن فقط اونم یه زندگی خوب نصیبش بشه اونجوری توروهم میبخشه به امی ...

من واقعا همینو می‌خوام براش 

چشم ممنون عزیزم