2777
2789
عنوان

از اونی که عاشقش بودید چه خبر

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 134 پست
من همینطور اصلا خاطره ی بد ندارم.همش عشق ‌و حال ،خوشگذرونی جوونی کردن ،رستوران .،سوپرایز. دسته گل می ...

شوهر من خیلی رمانتیک و احساسی هستش خیلی 

شاید بگم کارایی که شوهرم برام کرده 

اون ابدا انجام نداده 

ولی خب حسی که اون داشت حس میکنم واقعی تر بود 

و واسه شوهرم فیک هستش نمی‌دونم چرا نمیتونم 

باورش کنم ولی اونو ندیده باور داشتم هنوزم دارم

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

من با تمام کاراش دوسش داشتم.حالام که تموم شد و رفت.خوشبخت بشن.فقط حس عذاب وجدان برام موند چون یادش م ...

آره منم همچین حسی دارم و اصلا خوب نیست 

امیدوارم خدا منو ببخشه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=364642321]مثلا چطوری جبران کنم [/QUOTباهاش صحبت کنین بهش بگین اشتباه بوده ازش بخایین ببخشدتتو ...

نمیدونم چه واکنشی نشون بده میترسم 

خب ازش خبر داری ؟؟؟ راه برگشتی نیست برات

آره ، بعد از من مدتی با یه دختر در ارتباط بود 

یه مدت کوتاه شاید یک ماه دو ماه 

که کات میکنن و دختره هنوز پیگیره 

ولی پسره کلا زد تو فاز موفقیت و ثروت و 

که عشق هیچی نیست و باید تمرکز زندگی و 

موفقیت باشه از این فازا 😂

که می‌دونم داره سرش رو شلوغ می‌کنه که کمتر فکر کنه 

نشون میده الان غمگین تره 🙃

چون قبلا محدود کار میکرد و بیشتر عشق و حال میکرد

الان بیشتر کار می‌کنه و کمتر عشق و حال می‌کنه ..

که اینا همه چیزو نشون میده و عمیقاً ناراحتم می‌کنه 

نه راه برگشت آخه چه جوری ؟

شوهرم خیلی مرد خوبیه تعهد داره تلاش گر هستش 

منو خوشحالم می‌کنه میشه گفت یه همسر نمونه هست 

وقتی قبولش کردم یعنی مسئولیت قبول کردم و تا زمانی که 

چیزی نبینم نمیتونم بزارمش کنار نظرت چیه 

نمیدونم چه واکنشی نشون بده میترسم

از واکنش نترس اشتباه کردی عزیزم وادم بایداشتباهش روجبران کنه قربونت برم من به عنوان کسی ک تنهاشدم ولم کرد واقعاادم داغون میشه خوردمیشه خصوصاواس مردسخت تره حداقل بزار دلش اروم بشه بگه که توفهمیدی اشتباه کردی

کاش کسی دردجدایی روتجربه نمیکرد
منم حس بدی میگیرمدیگه عاشقش نیستم.وقتی کات کردم هررررچی بود ازش از زندگیم پاک کردم.کاش فراموشم بشه خ ...

فکر می‌کنی اونم به یادته ؟

[QUOTE=364642321]مثلا چطوری جبران کنم [/QUOTباهاش صحبت کنین بهش بگین اشتباه بوده ازش بخایین ببخشدتتو ...

طرف من خیلی کینه ایه عمرا نمیبخشه

هیـچ تکیــه گــــاهی محکـــم تـر از شونه های خُـودِت نیست..🙃️

نه نه این کارو نکن توروخدا اگه شوهرت ادم خوبیه بدون بایدهمه کارواسش بکنی کسی که رفته دیگ نبایدبهش فک ...

آره اینو قبول دارم تا پیشم بود همش ناز میکردم براش یک ماه باید التماس می‌کرد تا باش میرفتم بیرون وقتی که دیدم مدارکش مثه س گ پشیمون شدم که چرا تا بود قدرشو ندونستم واقعا. شوهرم آخه رمانتیک نیس برا اونه

از واکنش نترس اشتباه کردی عزیزم وادم بایداشتباهش روجبران کنه قربونت برم من به عنوان کسی ک تنهاشدم ول ...

بگم ببخشید که گفتم دوستت دارم 

ببخش که گفتم میخوامت 

ببخش که نتونستم پای حرفام بمونم 

چون روزگار باعث شد یه مسیر دیگه رو انتخاب کنم و برم 

ازت ممنونم که همیشه مراعات منو کردی 

هیچوقت قلبم ازت نشکست ؟

آره اینو قبول دارم تا پیشم بود همش ناز میکردم براش یک ماه باید التماس می‌کرد تا باش میرفتم بیرون وقت ...

مهم قلب ادماس عزیزم رمانتیک بودن نیس واقعامهم پاک بودن ادماس مطمعن باش اگ رمانتیک بود هرشب یه جاواسه دخترمردم رمانتیک بازی درمیاورد ابجی گلم مردای غیرتی که اهل زندگی هستن اصلارمانتیک نیستن فداتشم اینوقبول کن توروخدا فقط به اخلاقش ذاتش توجه کن نه چیزای دیگه

طرف من خیلی کینه ایه عمرا نمیبخشه

شایدنبخشه چون وقتی دلت بشکنه دیگه حسی به طرفت نداری واقعاولی واس وجدان خودت میگم عزیزم بزارخودت اروم بشی ک ازش معذرت خاهی کردی

بگم ببخشید که گفتم دوستت دارم ببخش که گفتم میخوامت ببخش که نتونستم پای حرفام بمونم چون روزگار باعث ش ...

نه فقط بگواشتباه کردم که کسی مث تورو ازدست دادم همین خودش میفهمه که به اشتباهت پی بردی عزیزابجی

آره ، بعد از من مدتی با یه دختر در ارتباط بود یه مدت کوتاه شاید یک ماه دو ماه که کات میکنن و دختره ه ...

عزیز دلم من نمیگم شوهرت بده اصلا.میگم دلت پیش اونه تا ابد نمیتونی فراموشش کنی من تجربه خودمو دارم میگم برات.من۱۳سال از کات کردنم میگذره ۱۲سالم هست ازدواج کردم شوهرمم خوبه اهل هیچ خلافی نیست متعهد.خانواده دوست،پرتلاش،وضع مالی خوب ،خوشتیپ،

جایگاه اجتماعی خوب پزشک هستش.اما هرکاری برام انجام بده راضی نیستم به دلم نمیچسبه واسه همین همیشه دعوامون میشه اونم به من میگه تو دیگه لیاقتمنو نداری.خب میدونم مقصرم منم چون دایم فکرم جای دیگس.بعد از اونورم منم مقصر نیستم بخدا دست خودم نیست آخه نمیشه فراموشش کنم چیکار باید کرد