2777
2789
عنوان

از اونی که عاشقش بودید چه خبر

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 134 پست
آره منم همینطوربیا فراموششون کنیم

فراموشی که نمیشه نهایتا بتونیم کنار بیایم 

اینو یه مشاور بهم گفت 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

منم اولین عشق شوهرم هستم خیلی شدید وابسته و دوستم داره خیلی زیاد ولی چون من قبلا عاشق کسی شدم مثل شو ...

اسی جون اینو بهت بگم چون خودم تجربشو داشتم اوضاع روز به روز بدتر میشه شاید یه سال بشه بگی نه فراموشش کردم شوهرمودوست دارم اون اشتباه بود اما یهو دوباره شده بعداز چندسال میاد سراغت هواشو میگم،خاطره شو میگم بعد می‌زنی زیر گریه آرزو میکنی همه چیتا بدی اما اون پیشت باشه نه شوهرت.تازه اگه باهاش بیرونم رفته باشی خاطره داشته باشی که بدتر تا مرز جنون میبره آدمو.من که اینجور بودم.ببخشید ترسوندمت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دقیقا همینم چون هیچوقت ناراحتم نکرد دلمو نشکست همیشه وقتی عصبانی بودم سکوت میکرد بحث نیمکرد که ن ...

تو‌چقدر منی...شوهر منم اینجوری بود اولش خام بود سنمون کم بود خیلی زمان برد تا تونست منو ب خودش علاقه مند کنه 

هیـچ تکیــه گــــاهی محکـــم تـر از شونه های خُـودِت نیست..🙃️

فراموشی که نمیشه نهایتا بتونیم کنار بیایم اینو یه مشاور بهم گفت

من که دوس دارم فراموشی بگیرم و فقط اون دوران‌رو فراموش کنم.

البته چندباری هم بشدت ناراحتم کرده که اونم تو فکرم میچرخه 

اسی جون اینو بهت بگم چون خودم تجربشو داشتم اوضاع روز به روز بدتر میشه شاید یه سال بشه بگی نه فراموشش ...

فراموش ک هرگز...هیچوقت فراموش نمیشه همیشه ی خلأ هست تو زندگیت ی حس کمبود 

هیـچ تکیــه گــــاهی محکـــم تـر از شونه های خُـودِت نیست..🙃️

اسی جون اینو بهت بگم چون خودم تجربشو داشتم اوضاع روز به روز بدتر میشه شاید یه سال بشه بگی نه فراموشش ...

آره منم تو مدت چهار سال ارتباط 

شاید سه بار شد رفتیم بیرون آخرین بار 

خیلی خیلی خوب بود 

ولی همش یه حسی بهم می‌گفت آخرین باره ...

یه حسی داشتم بین حس غم و خوشحالی 

خوشحالی از اینکه کنارشم و غم بخاطر اینکه 

حس میکردم داره تموم میشه 😔😔

کاش تموم نمیشد اون روز ..

سهم من از عشق خیلی کوچیک بود خیلی 

ولی عمیق ناب مثل عسل شیرین 

ذره ای تلخی حس نکردم مثل بهشت بود واسم 

ولی حیف 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

تو‌چقدر منی...شوهر منم اینجوری بود اولش خام بود سنمون کم بود خیلی زمان برد تا تونست منو ب خودش علاقه ...

شوهر منم هیچ ارتباطی با جنس مخالف نداشته 

و من اولین جنس مخالف واقعی تو زندگیش هستم 

و تازه داره آزمون خطا می‌کنه 

ای وای اینجوری سخته چون بخشیدن خودتون یکم مشکله سعی کنین اگ جای جبران داره جبران کنین

مثلا چطوری جبران کنم 

من که دوس دارم فراموشی بگیرم و فقط اون دوران‌رو فراموش کنم.البته چندباری هم بشدت ناراحتم کرده که اون ...

نه واسه من ناراحتی نبود واسه همین شاید 

چون دلم نشکسته این شکلی هستم 

فراموش ک هرگز...هیچوقت فراموش نمیشه همیشه ی خلأ هست تو زندگیت ی حس کمبود

دقیقااا 

خوشبحالت کاش منم از چشمم بیوفته.من هرروز از دیروز بیشتر یادش میکنم همش با شوهرم مقایسش میکنم البته ت ...

نه نه این کارو نکن توروخدا اگه شوهرت ادم خوبیه بدون بایدهمه کارواسش بکنی کسی که رفته دیگ نبایدبهش فکرکنی اگ حالت بدباشه شوهرته ک بفکرته دوست داره ن کسی دیگ قدرش روبدون ادم خوب کم پیدامیشه مطمعن باش زبونم لال اگ ازشوهرت دورباشی واست عزیزمیشه ولی چون همیشه پیشته اینجوری هستی کلا ادمااینجورین وقتی یه چیزی رو ندارن دوسش دارن وقتی دارن براشون عادی میشه

کاش کسی دردجدایی روتجربه نمیکرد
منم دقیقا همینم چون هیچوقت ناراحتم نکرد دلمو نشکست همیشه وقتی عصبانی بودم سکوت میکرد بحث نیمکرد که ن ...

من همینطور اصلا خاطره ی بد ندارم.همش عشق ‌و حال ،خوشگذرونی جوونی کردن ،رستوران .،سوپرایز. دسته گل میگرفت تو خیابون جلوم ظاهر می‌شد باخنده بهم گل میداد بعد باهم میرفتیم دور میکردیم چیزی میخوردیم همش قربون صدقم میرفت😔😔حالا شوهرم بخدا دریغ از اینه یه دونه ازین کارگروه برام انجام بده و به دلم بچسبه اصلا. من الا فقط زنده ام اصلم خیلی وقته مرده حسسسسسرت

نه واسه من ناراحتی نبود واسه همین شاید چون دلم نشکسته این شکلی هستم

من با تمام کاراش دوسش داشتم.

حالام که تموم شد و رفت.

خوشبخت بشن.

فقط حس عذاب وجدان برام موند چون یادش میفتم حس خیانت به شوهرمو دارم.

[QUOTE=364642321]مثلا چطوری جبران کنم [/QUOTباهاش صحبت کنین بهش بگین اشتباه بوده ازش بخایین ببخشدتتون اینجوری ازدرد اون کم میشه خودمم اگ بیادازم معذرت خاهی کنه واقعاحلالش میکنم

کاش کسی دردجدایی روتجربه نمیکرد