2777
2789
عنوان

از اونی که عاشقش بودید چه خبر

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 134 پست
منم همین طور منم ....

من ب شوهرم علاقه مند شدم دوسش دارم اونم خیلی عاشقمه ولی حسی ک با اون داشتم و دیگ هیچوقت نتونستم تجربه کنم انگار همیشه یچیزی کمه...و مدام یادم میاد ک باهاش چیکار کردم عذاب وجدان دارم دلم میخواد یبار دیگ ببینمش ازش بخوام ببخشتم ولی می‌دونم نمیبخشه خیلی کینه ایه

هیـچ تکیــه گــــاهی محکـــم تـر از شونه های خُـودِت نیست..🙃️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا اشتباه بزرگی کردم شوهرم خوبه خیلی اگه من عاشق شوهرم بودم زندگی خوبی داشتیم ولی خب دلم موند پیش ...

منم نزدیک ۴ ماهه از اونی که دوسش دارم خبری ندارم دیگه کم کم میخوام واقت بی خیالش بشم

آخه من قبل کات کلی التماسش کردمکلی گریه کردماگه اطمینان میداد که واسه ازدواج پایه اس خواستگارمو رد م ...

آره خب 

منم گاهی میگم شاید اگه واقعا منو میخواست 

الان جای شوهرم اون بود نه اینکه همه چیز بشه 

حسرت برای هر دومون 

بعضی وقتا میگم اندازه شوهر من تلاش نکرد 

که منو داشته باشه 

گاهی هم میگم شاید اگه صبر میکردم میشد 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

خدا پدر نازنینتو بیامرزه🥺🌹

مرسی عزیزم خدا رفتگانت رو بیامرزه 🖤🌹

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

ن من تادوسال اذیت شدم بعدش ازچشمم افتاد ینی مرد واسم

خوشبحالت کاش منم از چشمم بیوفته.من هرروز از دیروز بیشتر یادش میکنم همش با شوهرم مقایسش میکنم البته توی ذهنم بعد از شوهرم متنفرتر میشم به اون عاشق تر.🙁

من ب شوهرم علاقه مند شدم دوسش دارم اونم خیلی عاشقمه ولی حسی ک با اون داشتم و دیگ هیچوقت نتونستم تجرب ...

منم اولین عشق شوهرم هستم 

خیلی شدید وابسته و دوستم داره خیلی زیاد 

ولی چون من قبلا عاشق کسی شدم مثل شوهرم 

عطش عشق رو ندارم و این بده 🙃

نه اولش واقعاسخته ولی کسی که میره نبایدبخاطرش خودتواذیت کنی ارزش نداره

راستش خودم رفتم ..

خوشبحالت کاش منم از چشمم بیوفته.من هرروز از دیروز بیشتر یادش میکنم همش با شوهرم مقایسش میکنم البته ت ...

منم دقیقا همینم 

چون هیچوقت ناراحتم نکرد 

دلمو نشکست 

همیشه وقتی عصبانی بودم سکوت میکرد 

بحث نیمکرد که ناراحتم کنه 

خیلی بیشتر هوامو داشت ولی شوهرم 

چون اولین عشقش هستم اصلا پخته نیست 

خیلی خامه 

چقد حست مثل منه

آره همیشه تو ذهنم جنگه 

ولی آخرش به این پی میبرم که شاید تقدیر واقعا هست 

منم اولین عشق شوهرم هستم خیلی شدید وابسته و دوستم داره خیلی زیاد ولی چون من قبلا عاشق کسی شدم مثل شو ...

دقیقا شرایطت مثل منه برا منم اول خییییلی سخت بود ولی شوهرم انقدر عشق گرفتم از شوهرم ک بهش علاقه مند شدم ی حس دوست داشتن ن بیشتر...بقول تو عشق رو با کس دیگه ای تجربه کردم اونموقع نمیفهمیدم و فک میکردم فراموش میشه ولی هیچوقت نشد 

هیـچ تکیــه گــــاهی محکـــم تـر از شونه های خُـودِت نیست..🙃️

دقیقا شرایطت مثل منه برا منم اول خییییلی سخت بود ولی شوهرم انقدر عشق گرفتم از شوهرم ک بهش علاقه مند ...

دقیقا دلم واسه شوهرم میسوزه 

که نمیتونم مثل خودش باشم اولین و پر از شور و شوق