من ۷۴ اون ۶۳… تا الان خوب بوده همه چی به جز ی بحثای ریز سر اینستاگرام و این چیزا کلا سر مسائل کلی تفاهم داشتیم… خسته و بی حوصله هم نیست فعلا… به نظرتون مشکل جدی پیش نمیاد؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
از اونجایی که پیامبر با زنش چهل سال اختلاف سنی داشت
امام علی با زنش پونزده سال اختلاف اگه بد بود اوناهم هیچ وقت این ازدواج رو انجام نمیدادن
(البته اینکه کراشم سینزده سال ازم بزرگترها هم بی تاثیر نیست)
کاربری دست سه نفرههه سرتون توی زندگی خودتون باشه نه زندگی بقیه. خدایی چقدر حوصله دارید تو زندگی مردم سرک میکشید؟. بنده آدم بشدت دعوایی هستم اگه تو کامنتا بحث شد جواب ندادم بدونید حوصله تایپ نداشتم وگرنه غیر ممکنه که نشورمتون ندارم کنار. چقدر دوست دارم از اونایی که بدم میاد یه روز برم بزنمشون ولی نمیشه چکار میشه کردد؟
کاربری دست سه نفرههه سرتون توی زندگی خودتون باشه نه زندگی بقیه. خدایی چقدر حوصله دارید تو زندگی مردم سرک میکشید؟. بنده آدم بشدت دعوایی هستم اگه تو کامنتا بحث شد جواب ندادم بدونید حوصله تایپ نداشتم وگرنه غیر ممکنه که نشورمتون ندارم کنار. چقدر دوست دارم از اونایی که بدم میاد یه روز برم بزنمشون ولی نمیشه چکار میشه کردد؟
منم سینزده سال اختلاف سنی داریم دعا کن منم کراشش باشممپس این چیه که میگن دل به دل راه داره؟
بخدا همین امشب مطئنشدمهمش شعره همه ی کاراش حرفاش رفتاراش مث کسایی بود که روت نظر دارن همه دوستام میگفتن عاشقته اما امشب واقعا خراب کرد همه دلخوشیامو 🥲
بخدا همین امشب مطئنشدمهمش شعره همه ی کاراش حرفاش رفتاراش مث کسایی بود که روت نظر دارن همه دوستام م ...
عاشقت بود اما به عنوان خواهرش🤦🏻♀️🤦🏻♀️