2777
2789
عنوان

اختلاف سنی یازده سال اوکیه به نطرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 46 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم به نظر من که اختلاف سنی مهم نیست 

از اونجایی که پیامبر با زنش چهل سال اختلاف سنی داشت

امام علی با زنش پونزده سال اختلاف اگه بد بود اوناهم هیچ وقت این ازدواج رو انجام نمیدادن

(البته اینکه کراشم سینزده سال ازم بزرگترها هم بی تاثیر نیست)

کاربری دست سه نفرههه                           سرتون توی زندگی خودتون باشه نه زندگی بقیه. خدایی چقدر حوصله دارید تو زندگی مردم سرک میکشید؟.                         بنده آدم بشدت دعوایی هستم اگه تو کامنتا بحث شد جواب ندادم بدونید حوصله تایپ نداشتم وگرنه غیر ممکنه که نشورمتون ندارم کنار.      چقدر دوست دارم از اونایی که بدم میاد یه روز برم بزنمشون  ولی نمیشه چکار میشه کردد؟
من با کراشم ۱۳ سال تفاوت سنی داشتم همین امشب گفت تو مث خواهر کوچیکمی🥲💔

منم سینزده سال اختلاف سنی داریم دعا کن منم کراشش باشمم

پس این چیه که میگن دل به دل راه داره؟

کاربری دست سه نفرههه                           سرتون توی زندگی خودتون باشه نه زندگی بقیه. خدایی چقدر حوصله دارید تو زندگی مردم سرک میکشید؟.                         بنده آدم بشدت دعوایی هستم اگه تو کامنتا بحث شد جواب ندادم بدونید حوصله تایپ نداشتم وگرنه غیر ممکنه که نشورمتون ندارم کنار.      چقدر دوست دارم از اونایی که بدم میاد یه روز برم بزنمشون  ولی نمیشه چکار میشه کردد؟
منم سینزده سال اختلاف سنی داریم دعا کن منم کراشش باشممپس این چیه که میگن دل به دل راه داره؟

بخدا همین امشب مطئن‌شدم‌همش شعره همه ی کاراش حرفاش رفتاراش مث کسایی بود که روت نظر دارن همه دوستام میگفتن عاشقته اما امشب واقعا خراب کرد همه دلخوشیامو 🥲

بخدا همین امشب مطئن‌شدم‌همش شعره همه ی کاراش حرفاش رفتاراش مث کسایی بود که روت نظر دارن همه دوستام م ...

عاشقت بود اما به عنوان خواهرش🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

عاشقت بود اما به عنوان خواهرش🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

واقعا نمیدونم چیکار کنم مغزم داده میترکه🥲

چهارشنبه دوباره میبینمش اما نظرم‌اینه که تا اخر دی گورمو گم کنم اصلا روم نمیشه بهش نگاه کنم‌دیگه