2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این حسی که داری بخاطر تغییرات هورمونی سنته خودتو به یه کار دیگه مشغول کن درکت میکنم کاملا خیلی حس بد ...

مدام به خودم میگم اون به دردت نمیخوره

ولی آخه میدونی تو شرایط سخت زندگیم وقتایی که بچه بودم و هیچی نمیدونستم اون ازم مراقبت کرد اون هوامو داشت باهم بزرگ شدیم خیلی برام سخته نبودنش،اونم خیلی متعهده بهم ولی فک مسکنم دیگه تفاهمی نداریم باهم همش سر چیزای کوچیک دعواست

عزییرزمم چه رشته ای هستی ؟ من فردا باید پاشم درس بخونم شوهر که نمیتونم بکنم حداقل یه سینگل موفق باشم ...

سال آخر علوم آزمایشگاهی ام 

تو شوهر کردن هیچی نیست 

شوهر من پرو پرو گرفت خوابید منو تنها گذاشت

مدام به خودم میگم اون به دردت نمیخورهولی آخه میدونی تو شرایط سخت زندگیم وقتایی که بچه بودم و هیچی نم ...

تو داری خودتو قانع میکنی وگرنه وقتی کات کردی بدی هاشو میبینی 

و اینکه یه آدم ممکنه خوبی هم داشته باشه 

قرار نیست با هر کی کات کردی فقط بد باشه