2777
2789
عنوان

یه چیزی میگم ولی مسخره نکنین

1 بازدید | 30 پست

عصر داشتم درس میخوندم بعد گفتم یخورده برم حیاط چرخی بزنم برگردم

رفتم صدای اذان داشت میومد خیلی دلم گرفت

سرم و روبه آسمون بالا کردم و باخدا حرف زدم گفتم خدایا کمکم کن کنکور قبول شم .. اگه قبول میشم یه نشونه بفرست🥲

دستم و باز کردم گفتم خدایا چی میشد الان بغلم میکردی و داشتم باهاش حرف میزدم

یهو دوتا کبوتر که بالای دیوار بودن به سرعت از لونشون درومدن پرواز کردن بعد من قلبم اومد تو دهنم چون اصلا تو حس و حال دیگه بودم اینام یهو پرواز کردن خیلی ترسیدم

به مامانم گفتم گفت مگه نشونه نخواستی اینم نشونه

به نظرتون میشه نشونه باشه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای منم موقع کنکور همینو گفتم و یه پرنده که نمیتونست پرواز کنه توی حیاط خونمون اومده بود بهش غذا دادمو اینا ولی خب قبول نشدم اون چیزی که میخواستم 😂😂 البته درسم نخوندما ولی خب اکر بخونی قسعا این نشونست واست

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

فقط مامانت که خواست بهت امیدواری بده

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

بله خدا گفته که صداتو شنیده،فقط حواستو جمع کن 

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.