2777
2789
عنوان

شوهرم میره سر کار انقدر بد با تلفن حرف میزنه انرژیمو میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 43 پست
آره معولا خودشون زنگ بزنن خوبن

بزار خودش زنگ برنه

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بزار خودش زنگ برنه

گاهی خب آدم یاد شوهرشو میکمخ

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گاهی خب آدم یاد شوهرشو میکمخ

لیاقت ندارن خو

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

من خودم سعی میکنم خوب باشم باهاش گرچه کلا اعصاب نداره و حوصله نداره همش بد اخلاق منم خوب اعصابم خراب ...

اومد خونه یه چای و میوه دبش براش بیار بشین باهاش آروم حرف بزن بگو عزیزم دیشب زنگ زدم متوجه شدم گرفته ای خیلی ناراحت شدم و اینا وقتی شما حس خوب بهش منتقل کنی اونم همین حسو بهت برمیگردونه

متاهل🩷🍃
لیاقت ندارن خو

🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🥲🥲

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
اومد خونه یه چای و میوه دبش براش بیار بشین باهاش آروم حرف بزن بگو عزیزم دیشب زنگ زدم متوجه شدم گرفته ...

کلا اگه هرکی بدونه من چطور باهاش رفتار میکنم بخدا میگه خیلی بهش رو دادی اونوقت از اون طرفم خیلی محدودم میکنه همه رو با هم نمیتونم تحمل کنم😔🥲

اومد خونه یه چای و میوه دبش براش بیار بشین باهاش آروم حرف بزن بگو عزیزم دیشب زنگ زدم متوجه شدم گرفته ...

ن امتحان کردیم و نشده

کلا اگه هرکی بدونه من چطور باهاش رفتار میکنم بخدا میگه خیلی بهش رو دادی اونوقت از اون طرفم خیلی محدو ...

میگم که بشین آروم باهاش راجب مشکلاتت بگو ببین حرف حسابش چیه اگه دیدی با حرف درس نمیشه چوبو بردار بکن....😂🤦‍♀️

متاهل🩷🍃
از راه چوب وارد بشین جوابه😂

محل ندی همچین بیفتن دنبال ادم

همسر من رتبه ی شغلی خیلی بالایی داشت ۱۲ نفر تو یه شرکت معتبر زیر دستش کار میکردن همه رو خودش رفته بود انتخاب کرده بود و از صفر کار رو یادشون داده بود فکر کن طرف حتی بلد نبود کامپیوتر رو روشن کنه ،همسرم مجبور بود یک ماه مرخصی بگیره برای یک سفر وقتی برگشت همون ادمی که بلد نبود کامپیوتر روشن کنه و چند نفر دیگه طوری زیر آب همسرم رو زدن که رییس باهاش اج کرد و بنده خدا تنزل کرد به ۱۵ سال پیش که تازه کارش رو شروع کرده بود یعنی رفت تو خط تولید و با کارگرهای تازه استخدام شده همکار شده و همون ادم که بلد نبود کامپیوتر روشن کنه و خیلی ادعای رفاقتش میشد و همسرم خیلی بهش بها داد نشسته جای همسرم .

دلم خونه برای همسرم خودش هم ناراحته ولی کنار اومدیم و از ته دل معتقدیم جواب کارشون رو میدن 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
میگم که بشین آروم باهاش راجب مشکلاتت بگو ببین حرف حسابش چیه اگه دیدی با حرف درس نمیشه چوبو بردار بکن ...

خخخ بعضی وقتا سگ میشم اما تاثیر نداره اون از من سگ تره کلا با حوصله ساکت درونگرام اما خب منم ناراحت میشم

همسر من رتبه ی شغلی خیلی بالایی داشت ۱۲ نفر تو یه شرکت معتبر زیر دستش کار میکردن همه رو خودش رفته بو ...

من میگم الان کلا این دو دیقه ک من زنگ میزنم خوب باهام حرف بزنه و حوصلمو سر نبره چون اون ناراحت باشه منم ناراحت میشم