2777
2789
عنوان

چرا شخصیتم اینجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 34 پست
میدونه همش به خاطر اینه که مغزت دچار سردی شدید شده. راهکاری که به استارتر گفتم رو انجام بده. ذهنت آر ...

ذهن من همش مریضیه برا همینه مریض شدم معدم داغون شده دیگه بیخیالش شدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من هم مهرطلبی زیادی داشتم قبلاچیزی که تونست کمکم کنه،این بودش که تونستم در همه ی موارد به خودم حق بد ...

👌🏼👌🏼👌🏼

با این رفتار های که دارم اطرافیانم هم اذیت میشن

🧠Philosophy 

میفهممت خیلی سخته🥲🥲🥲

من برا همین  رفتارم مریض شدم از قفسه سینم ک درد میکنه تا مستانم

دردش هر دقیقه میزنه یجا کمر قفسه  سینه 

دنده راست چپ معده همه جا هرچی میرم دکتر فایده نداره میگه باید تحمل کنی تا یادبگیری چجوری خودتو کنترل کنی الانم از دل درد فقط بیدار موندم

👌🏼👌🏼👌🏼با این رفتار های که دارم اطرافیانم هم اذیت میشن

مشکلاتتو تفکیک کن و واس رفعشون حوصله با خرج بده

سعی کن راه حل خودتو پیدا کنی

اروم اروم نتیجه ش رو میبینی

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼
ذهن من همش مریضیه برا همینه مریض شدم معدم داغون شده دیگه بیخیالش شدم

نه ذهنت مریض نیست فقط چون غذاهای فست فودی و با طبع سرد خوردی طبع مغزت سرد شده و این باعث مشکلات شده.

رنگ لباسات رو هم از رنگ های روشن انتخاب کن تیره مخصوصا مشکی اصلا نپوش

نه ذهنت مریض نیست فقط چون غذاهای فست فودی و با طبع سرد خوردی طبع مغزت سرد شده و این باعث مشکلات شده. ...

نمیدونم هرجا میرم میگن از روحیت و ذهنت خستس ولی نیستم این دردا منو خسته کردن اونم تو شهر غریب دور از خانواده 

من برا همین رفتارم مریض شدم از قفسه سینم ک درد میکنه تا مستانمدردش هر دقیقه میزنه یجا کمر قفسه سین ...

وای ارزش نداره خدایی...

آدم وقتی از لحاظ روحی تو فشار باشه جسمش هم آسیب می‌بینه🥲 خدا کمکت کنه که بتونی از از اینم عبور کنی🫠

🧠Philosophy 

وای ارزش نداره خدایی...آدم وقتی از لحاظ روحی تو فشار باشه جسمش هم آسیب می‌بینه🥲 خدا کمکت کنه که بتو ...

من الان ارومم هیچیم نی ولی حدود یک ماهه همینجوریم خسته شدم دکتر رفتنم فایده نداره 

خانوادم با نامزدم هیچی برام کم نزاشتن ک بگم رفتار اونا باعث شده نه فقط خودم خیلی روحیم حساسه یک ماه پیش میخاستم تصادف کنم چون پارسال همین موقع تصادف کردم خیلی ترسیدم  امسالم دوباره همنجوری میخاستم تصادف کنم ترسیدم ب شدت ترسیدم از بد ترسمم دیگه مریض شدم نمیدونم چیکار کنم

نمیدونم هرجا میرم میگن از روحیت و ذهنت خستس ولی نیستم این دردا منو خسته کردن اونم تو شهر غریب دور از ...

ببین آدما هر چیزی که میخورن همون میشن. تو روحت و ذهنت مشکل نداره فقط جسمت هست.

من خیلی اذیت بودم هبچکس درکم نمیکرد نشخوار ذهنی داشتم مثلا یه دعوایی که ۵ سال پیش کردم میومد تو ذهنم و هی میچرخید و ناراحتم میکرد ومن واقعا افسرده میشدم تا اینکه رفتم پیش یه دکتر طب سنتی و اون گفت که به خاطر غذاهایی که خوردم طبع مغزم سرد شده و بهم دارو داد و واقعا خوب شدم.