2777
2789
عنوان

حوصلم سر رف😐😐😐😐🙄🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 51 پست
اره منم دلم میخواد یجای خلوت باشه تنها یا فوقش یه نفر همراهم باشه برم وگرنه اصلا بیرون نمیرم درحد وا ...

میدونی چیه؟ خودم و مقایسه میکنم با بقیع وقتی بیرونم 😑💔

مم اصلا خوشم نمیاد رل بزنم راستش اصلا اعتماد ندارن

چرا؟ اعتماد به نفس نداری؟ 

اره واقعا بحث اعتمادو قبول دارم بعضیا انتظارشون از ی رابطه ساده زیاده توعم اگه دوست نداری که چه بهتر اصلا نرو سمتش درحد دوستی با پسر و اینا خوبه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونی چیه؟ خودم و مقایسه میکنم با بقیع وقتی بیرونم 😑💔

دقیقاااا😐💔همش حس میکنم بقیه خیلی بهترن یا میترسم یکی از دوستامو بیرون ببینم اون تیپش از من بهتر باشه بخاطر همین اصلا دلم نمیخواد برم بیرون

تو چقد منیی😂

چرا؟ اعتماد به نفس نداری؟ اره واقعا بحث اعتمادو قبول دارم بعضیا انتظارشون از ی رابطه ساده زیاده توعم ...

ن کلا دوس ندارم 

معاشرت کردم چن بار دیدم جنبه ندارن دوست معمولی هم باشی 

اعتماد بنفسم خوبه اتفاقا 😂 حوصله پسرا رو ندارم در عین حال نیازه باشن مثلا همین بیرون رفتن😆

دقیقاااا😐💔همش حس میکنم بقیه خیلی بهترن یا میترسم یکی از دوستامو بیرون ببینم اون تیپش از من بهتر با ...

همه هم خوشتیپ و پولدار 

مسیر تئاتر شهر تا انقلاب تیپ ها فقق 

بعد میگی من چه ساده میگردم نسبت ب اینا 😐😐

دختره موهاش کلا باز بوو بلند با تیشرت بود 

منم موهام خوشگله ولی مجبورم بپوشونم یعنی بخاطر  دینم 

دیه بیرون راحت نمیشه رف کلا حس بد میگیرم 

ن کلا دوس ندارم معاشرت کردم چن بار دیدم جنبه ندارن دوست معمولی هم باشی اعتماد بنفسم خوبه اتفاقا 😂 ح ...

خب پس دیگه باید ی پسری پیدا کنی ارزشتو داشته باشه برات وقت بزاره تمام فکرش رابطه نباشه😐😂💔

دقیقا اما همه اینطور نیستن بعضیاشونم خوبن و برا کنارت بودن گزینه مناسبین

چرا؟ اخیی عزیزم درکت میکنم بهتره اصلا ما بیرون نریم😂

تنها بودم حس میکردم بدبختم😂

خونه هم باشم میگم چرا بیرون نمیرم 

نمیدونم این چ امتحانی  هست خدا میکنه باهام 

همش هم تنهام تو اتاق🤣

همه هم خوشتیپ و پولدار مسیر تئاتر شهر تا انقلاب تیپ ها فقق بعد میگی من چه ساده میگردم نسبت ب اینا 😐 ...

دقیقاا محل زندگی منم طوریه همه تیپای رو مد و جدید میزنن البته منم اوکیم ولی خب بازمم نمیتونم برم بیرون اصلا دلم نمیخواد

اها یعنی حجابت کامله؟ چه خوب خب تو بهتره خودتو با کسایی که حجاب ندارن مقایسه نکنی چون اعتقاداتتون کاملا فرق داره قطعا توعم بهترین ورژن خودتی

دقیقاا محل زندگی منم طوریه همه تیپای رو مد و جدید میزنن البته منم اوکیم ولی خب بازمم نمیتونم برم بیر ...

من بدحجاب نبستم مثلا موهام و باز بذارم اینا ولی همه خدایی بهم میگن خیلی خوشگلی 

ولی خب مث بقیه نیستی حس بد میده نمیدونم متوجه میشی یا نه

من بدحجاب نبستم مثلا موهام و باز بذارم اینا ولی همه خدایی بهم میگن خیلی خوشگلی ولی خب مث بقیه نیستی ...

اخیی چه خوب😂خب حتما نباید مثل بقیه باشی که اگه واقعا دینت رو قبول داری نباید خودتو با ی بدحجاب مقایسه کنی اون زندگیش رو اونطوری دوست داره و مطمعن باش خیلی از بی حجابا با کسایی ک حجاب دارن مشکلی ندارن اما بعضیام هستن جبهه میگیرن کلا رو حرف مردم زندگی نکن هرطور که خودت دلت میخواد