2777
2789
عنوان

دیگه میخوام خود کشی کنم دیگه زندگی تمومه خداحافظ

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 63 پست

حالا خودکش میکنی یا نه چرا میای اینجا میگی چند تا ادم ساده رو به فکر وا میداری

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به من خیانت کرد 

خودکشی نکردم 

دارم باهاش زندگی میکنم

نمیگم به خودکشی فکر نکردم

چرااااا زیادم فکر کردم همون سال

اما چهره مامان بابام اومد جلو چشمام و 

پشیمون شدم

هیچ کسسسس تو دنیا ارزش اشک های مامان باباتو نداره 

هیچ‌کسسسسس

18 اره

دخترگلم  فکرکردی اون دنیا چه خبره؟؟؟؟؟ من رفتم ودیدم  همههههههه اموات دوست داشتن برگردن هزاران میلیون ادم  اه وپشیمان بودن 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

نکنننن 

ارزش نداره 

بمیری تا آخر میری جهنم دردات نه تنها  کم نمیشه بلکه زیاد میشه اونم تا ابددددددددددد

اگه اعتقاد نداری  حالا بگو یک درصد راست باشه چی 

میخوای چکار کنی اونوقت 

قهرمان و قوی بودن یا هرچی که اسمشو میذاری  به ایستادگی تو مواقع سخته وگرنه تو آسونی و پول که همه میتونن

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

بزنم تودهنت؟

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪