2777
2789
خدا رحمتش کنه😢شاید‌در دنیای دیگر...ماورای باورهای ما ماورای بودن و نبودن های ما، آنجا دشتی است فرات ...

قربونت عزیزم خدا همه رفتگانو بیامرزه❤️

چی بگم والا

تنها چیزی که آرومم میکنه میگم راحت شد از این همه درد بیماری که میکشید

مادر من اینقدر گریه میکردم تو خواب بقیه می‌رفت می‌گفت بگو اون بس کنه نمی‌خوام منو بخواد اذیت میشم هر ...

من یه مدت خیلی گریه میکردم خیلی افسرده بودم ادبته پنهانی

به خواب عمم و یک نفر دیگهرفته بود فقط اسم من رو صدا میزد در جواب همه سوالات و حرفهای اینها

اینها هم‌ پیگیر شده بودن فکر میکردن من چه خطایی میکنم یا چیشده یا شاید از من راضی نیست

ولی خودم میدونستم برای چی بوده خیلی دلتنگش بودم خیلی یکبارم به خواب خودم اومدو گفت هیچی چیز برای من با ارزش تر از شادی تو نیست😔😔

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قربونت عزیزم خدا همه رفتگانو بیامرزه❤️چی بگم والاتنها چیزی که آرومم میکنه میگم راحت شد از این همه در ...

دقیقا منم همینطور

من مادرم همیشه درد میکشی

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
قربونت عزیزم خدا همه رفتگانو بیامرزه❤️چی بگم والاتنها چیزی که آرومم میکنه میگم راحت شد از این همه در ...

بزار‌حواب مادرم و خواب خودم رو برات تعدیف کنم عزیزم

نه‌نمیری اون بهشته تو مستقیم میری جهنمبه عنوان کسی که مادرش رو از دست داده میگم بزودی فراموش خواهی ک ...

بعدازمادر 

زندگی هرگز زیبانمیشه23ساله از اعماق وجودم حسش کردم تنهایی رو 

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
نه‌نمیری اون بهشته تو مستقیم میری جهنمبه عنوان کسی که مادرش رو از دست داده میگم بزودی فراموش خواهی ک ...

امان از این مناسبت ها امشب کلی گریه کردم اولین شب یلدا اولین برف اولین روز مادر هست که ندارمش🖤😔

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
قصد دارم فردا بعد مراسما قرصای مامانمو بخورم ولی چیکار کنم خدا منو ببخشع ؟اذیتم نکنه

داغداری تمام غم دنیا روسرت خراب شده درسته ولی دیگه هی اینو نگو مگه تومسلمون نیستی ؟؟بخدا قسم اگه همشهریم بودی بلندمیشدم میومدم پیشت بغلت میکردم تاصبح باهم زار میزدیم ولی این فکرای قرص اینارو نکن

اسی تورو خدا نکن به خاطر مامانت💔😓

منم مامانم سرطان سینه داره ..‌..حالم خرابه 

اصلا اوضاعش خوب نیست 🥺

روحشون قرین رحمت الهی 😔

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

عزیزم الهی خدا بهت صبر بده غمی که داری اصلا قابل سنجش نیست

تو حق داری عصبانی باشی،حق داری تا چندین ماه عزاداری کنی،زار بزنی،میدونم خیلییی سخته 

ولی جا نزن ،به مادرت فکر کن،به برق چشماش،به امیدی که بهت داشت،جا نزن .عزاداری کن عزیزم ولی خودکشی نه.تو میتونی تنهایی شروع کنی و ادامه بدی 

الهی روح مادرت در ارامش ابدی باشه

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

یا خدا خیلی سخته برادرزاده منم به داداشم چند روز بعد گفت عمو بابام کجا رفته؟ اوایل خیلی بهانه می گرف ...

روحش شاد،زن داداش منم حتی یلحظه نتونست خونش وارد بشه،رفت خونه مدرومادرش،امسالم ازدواج کرد،سنی نداشت،۲۲سالگی بیوه شد،قبلا میومد سر میزد،ولی امسال فقط بچه گاهی میاد پیشمون،واسه امثال ما وشما،۳نفر از دست میدیم،برادر،زنش،وبچش،با یه حادثه ۳نفر رفتن

اسی تورو خدا نکن به خاطر مامانت💔😓منم مامانم سرطان سینه داره ..‌..حالم خرابه اصلا اوضاعش خوب نیست � ...

فقط با همین فکر الان ارومم که فردا نباشم ببینم دیگه نیس