2777
2789
۲ ساعته

عزیزم شماالان خانوم اون خونه هستی وجوری که تو شان وشخصیت مادرته باید عزاداری کنی واسش نباید کم بیاری گوشیو بزار کنار خودتو برای صبح اماده کن توبایدبالاسرش باشی باید همراهیش کنی تامنزل ابدیش توقع والدین از اولاد همینه بعدشم واسش محترمانه سوگواری میکنی خیرات میکنی قران ونماز میخونی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متنفرم از زن بابام یکروز میکشمش خواهرام رو راحت میکنم‌کاری میکنم‌پدرمم نفس راحت میکشه

خدا نگذره ازش.واگذار کن به خدا .ما دل شکسته ایم خدا صدامو رو زود می‌شنوه مطمئن باش

عزیزدلم خدا مادرتونو بیامرزه و به شما صبر بده من حتی رمز ورودم یادم نبود اما به خاطر شما تلاش کردم و ...

خدا رحمتش کنه😢

شاید‌در دنیای دیگر...

ماورای باورهای ما ماورای بودن و نبودن های ما، آنجا دشتی است فراتر از همه تصورات راست و چپ، تو را آنجا خواهم دید

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

سلام عزیزم 

خدا مادر گلت رو‌رحمت کنه

منم مادرم رو یک سال و سه ماهه پیش زمانی که باردار بودم از دست دادم 

پدرمم رو هم ۱۶سال پیش

تاپیک های قبلیتو خوندم 

خدا برات جبران می کنه 

صبر داشته باش 

از خدا کمک بخواه 

عزیزم شماالان خانوم اون خونه هستی وجوری که تو شان وشخصیت مادرته باید عزاداری کنی واسش نباید کم بیاری ...

قصد دارم فردا بعد مراسما قرصای مامانمو بخورم 

ولی چیکار کنم خدا منو ببخشع ؟اذیتم نکنه

چه کنم

بخدا میدونم سخته صبور باش منم بهم گفتن صبور باش گفتم نمیتونم ولی واقعا زمان خیلی کمک میکنه اصلا پاک نمیشه از ذهنت دردشم سر جاشه ولی یاد میگیری غمتو کنترل کنی زمان باعث میشه بتونی باهاش کنار بیای خودتو نباز میدونم خیلی سخته و واقعا درد بدیه ولی خودکشی و آسیب زدن به خودت راهش نیست اول جوونیته زندگی کن کار کن به یاد مادرتم باش بخدا اینجوری پدرمادرت خوشحال ترن❤️‍🩹

بخدا چن ماهه دلم میوخاد برمم دلم میخواد پیش مامان بابام باشم ولی خدا نمیبره خودم برم میترسم قرصا اما ...

متاسفانه خودکشی کنی نمیتونی پیششون  بری

اما تنها راه ارتباطی پدرو مادرت با دنیا الان فقط خودت هستی

پس از فرصت استفاده کن کمکشون کن

اگه نماز قضا دارن بده براشون بخونن

زیارت عاشورا برای رفته ها عجیب معحزه میکنه

براشون بخون حسابی بهشون خیر برسون

بعد هم یه رور هممون میریم اونور پیش عزیزامون

سعی کن اونموقع دست پر بری که حسابی خوشحال باشن

قصد دارم فردا بعد مراسما قرصای مامانمو بخورم ولی چیکار کنم خدا منو ببخشع ؟اذیتم نکنه

میخوای با این کارت مامان و بابات اذیت بشن؟میدونستی هر چقدر شاد باشی و موفق و خندان اونا آروم ترن ؟خودم بعد شش سال فهمیدم