2777
2789
چندین سااال طول میکشع من هنوز ۲۳ سالمه

مادرت کنارته،اون توی قلبته،،،شادی و خنده تو،موفقیت تو،قوی بودن تو،،اونو خیلی خوشحال میکنه،،حالا دست توئه که مادرت رو خوشحال کنی و قوی باشی،،یا اینکه ناراحتش کنی و روحش رو عذاب بدی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو بغل خودم مرد....

برای منم جلوی چشم خودم و بچم رفت .آخرین حرفاش رو با من زد تا یه مدت همینه دیوونه ها بودم حرفاش صداش لحظه آخر تو مغزم بود .منو آخرین دکتر تجویز به شوک کرد ولی از خودش خواستم کمکم کنه کنار بیام که به ظاهر اومدم ولی قلبی نه.

روحش تو ارامش،افکار الانت طبیعیه ولی عملیشون نکن،عموم که فوت کرد،دختر عموم۲۰سالش بود،زار میزد که الا ...

خیلی دلم میخواد زود برم پیشش پس چیکار کنم؟چجوری ببینمش

از مامانت خواستی؟

اره هر چی خواستم احساس میکنی یه کسی پیش خدا داری که واسطه اس

همه فقط خدا خدا میکنن تو در کنار خدا مادر هم صدا میزنی

هر جا صداش کنی میشنوه هر چی بگی میشنوه همه دردات رو میدونه‌دیگه‌نمیتونی هیچی ازش پنهان کنی

دعا کن به خوابت بیاد برای من دیگه کم میاد😔

آرزو میکنی کاش کاش یکبار دیگه فقط یکبار دیگه میومد

هر شب هزاران بار تصور میکنی چی میشه اگر زنگ خانه به صدا در بیاد و مادرت پشت در باشه

چی‌میشه یکدفعه برگرده

چی‌میشد اگر بود و بغلت میکرد

هر چی ازش بخوای برات پیش خدا واسطه میشه جز یکچیز که مهمترین چیزه

اینکه برگرده😔

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
من خیلی از خدا خواستم نبرتش میدونس نابود میشم

همه میخوان عزیز دلم درکت می کنم خودم اوایل پارسال هر شب تا صبح بیدار بودم چهلم برادرم با روز تولدش یکی شد ولی فقط باید طلب مغفرت کرد و صبر

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست
دقیقا .خدا بیامرزه مادرت رو منم مادرم رو از دست دادم.اسی جون تو نه اول نفری هستی که مادر از دست دادی ...

منم دوساله از دستش دادم

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
من خیلی از خدا خواستم نبرتش میدونس نابود میشم

بمیرم برات 💔 

مطمئن باش داره نگاهت میکنم و حواسش بهت هست رفته یه جایه بهتر جهان بعد از مرگ خیلی بهتر از این جاست 

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(
چندین سااال طول میکشع من هنوز ۲۳ سالمه

منم ۲۳ سالم بود وقتی فوت شد

اسی تورو خدا ب من گوش بده منم ۶سالم بود بابام رحمت خدارفت فقط ۳۵سالش بود سرماموریت شهید شد اونم پدری که شبا با بو کردن وبوسیدن من کنارم میخوابید مادری که تواوج جوونی بیوه شد ولی ادامه داد حتی ازدواج هم نکرد بخاطر بابام خیلی شکسته شد عاشق هم بودن عشقشون مثال زدنی بود ببین بین همین کاربرای سایت ۷۰درصدشون یا باباشون رحمت خدارفته یامادرشون .یاهم طلاق گرفتن.ولی زندگی جریان داره عزیزدلم خواهر خوشگلم خدابهت صبربده .به دل حضرت زینب نگاه کن چی کشیدیک شبه همه خونوادش ازدست داد مادرش باچه زخمی ازدست داد مگه تو مسلمون نیستی الگوت اهل بیت نبوت نیستن خدا ب دلت ارامش بده صبر زینبی بده بحق شیدالشهدا تورو خدا این حرفارو دیگه نزن

اخه من خیلی تنهام

خدا رو داری گلم.و مادری که وجودش نیست در کنارت ولی هر لحظه روحش در کنارته.اینو کسی داره بهت میگه خودشم مادر از دست داده .مادری که همه کس من بود مادر نبود دوست بود چشم وا نکرده تلفن بدست بودم باهاش هر روز صبحانه و ناهار خونش بودم