2777
2789
عزیزم میدونم قصدت دلداری و مرهم بود،،اما تو که جیگرش رو با این اماها خون کردی،،کمی یواشتر مرهم بشیم ...

الان نیاز به مرهم نداره نیاز به خالی کردن خودش داره

نیاز به خوشبینی تهی نیست نیاز به امیدی که بعدا قراره نا امیدی بیاره نیست

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
روحش تو ارامش،افکار الانت طبیعیه ولی عملیشون نکن،عموم که فوت کرد،دختر عموم۲۰سالش بود،زار میزد که الا ...

خدا رحمتشون کنه داغ برادر برای خواهر خیلی سخته برادر من دو هفته قبل از تولد سه سالگی دخترش فوت کرد پارسال روز ۱۴ فروردین برای شما خیلی سخت تر از ماست خدا به بچش عمر طولانی و با عزت بده برای برادرزاده منم دعا کنید

هر نفسی که فرو می رود ممد حیات هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رفت پیش بابام منم ببرن راحت شم باهم باشیم

منم مادرم تو دستام فوت شد

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
خیلی دلم میخواد زود برم پیشش پس چیکار کنم؟چجوری ببینمش

مجبور به ادامه زندگی،واروم کردن خودمون،زمان نیبره،وهمیشه غمش تو دل ادمه،ولی زندگی جریان داره،بالاخره همه دیر یا زود میریم،چشم بهم بزنی عمر میگذره،۶سال از فوت برادرم گذشت،ولی انگار همین دیروز بود😪😪😪به خودت زمان بده،وتا میتونی عزاداریات بکن

زندگی پس از زندگی رو ببین

من خودم اینطوری آروم شدم

اون طرف خیلی بهتراز این طرفه

خوشبحال هرکی رفته

فقط براش خیرات کن قران بخون که حسابی جاش خوبتر باشه و کیف کنه

هرکس رفته بود اون دنیا نمیخواست برگرده

اینقدر میگفتن خوب بوده

خدا رو داری گلم.و مادری که وجودش نیست در کنارت ولی هر لحظه روحش در کنارته.اینو کسی داره بهت میگه خود ...

حالم یه جور بدی بده من بعده بابام همینو داشتم فقط چرا خدا خواست من تنها باشم؟

سخته خیلی از سخت سختره اصلا فاجعه هست نبودش .خدا بیامرزه مادرتون رو.ولی چه میشه کرد .جز تحمل

واقعا چه‌میشه کرد

بدبختی من اینه یه زن بابای نفهم هم دارم

زندگی پس از زندگی رو ببینمن خودم اینطوری آروم شدماون طرف خیلی بهتراز این طرفهخوشبحال هرکی رفتهفقط بر ...

بخدا چن ماهه دلم میوخاد برمم دلم میخواد پیش مامان بابام باشم ولی خدا نمیبره 

خودم برم میترسم قرصا امادس ولی میترسم نبینمشون