2777
2789
عنوان

چجوری به بابام بگم وصیتنامه بنویسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1279 بازدید | 85 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عجب پدر نامردی به نطر من تا زنده هست اموالشو بده تا اسایش بچه هاشو ببینه

گفته بود من زندم چشمتون دنبال پول منه من الان بدم فردا جام حتما سالمندان پس یه هزاری نمیدم البته بچه‌اش هم ندار نبودن

اگه سند بنام پدرت هست چطور عموهات بالا بکشن ؟؟ مگه شهر هرته ؟؟ طبق فانون اگر مردی فوت کنه اول دیون و بدهی ها پرداخت میشه یکی ش مهریه مادر شماست بعد ارث ب فززند همسر مادر پدر بقیه ارث نمیبرن . اصلا مطرح نکن لج میکنه بدتر میشه 

مینیمال 
اگه سند بنام پدرت هست چطور عموهات بالا بکشن ؟؟ مگه شهر هرته ؟؟ طبق فانون اگر مردی فوت کنه اول دیون و ...

مشکل من فقط این نیست اخههه نمیتونم اینجا بگم میترسم شناسایی شم

بهت درخواست میدم اگ دوست داشتی قبول کن برات بگم نظرتو بگی

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

مشکل من فقط این نیست اخههه نمیتونم اینجا بگم میترسم شناسایی شمبهت درخواست میدم اگ دوست داشتی قبول کن ...

من کارشناس حقوقی نیستم عزیزم ممکنه اطلاعات غلط بدم ببین از دوستان کدوم کارشناس حقوقیه ی مشورت بگیر 

مینیمال 
اخه خیلی جاها دیدم میگن مثلا دایی مال مادرشونو بالا کشید یا عمو و...میترسمنه اصلا اهلش نیست

آره اینی میگی اینجوری  پیش میاد  که مثلا پدر بزرگه میمیره،،دایی سر مادر طرف رو کلاه می‌زاره و ارثش رو بالا میکشه...شما داستانت فرق دارع،،عموها اصلا ارث نمیبرن (در صورتی پدر بزرگ تون فوت شده باشه)،،مگه اینکه خود پدرت در زمان زنده بودن زمینش رو به اسمشون بزنه با رضایت خودش،،،

من کارشناس حقوقی نیستم عزیزم ممکنه اطلاعات غلط بدم ببین از دوستان کدوم کارشناس حقوقیه ی مشورت بگیر

اصلا ربطی به حقوق نداره صرفا یه مشورت یا یجورایی دردودله...اگه تایم داری قبول کن

آره اینی میگی اینجوری پیش میاد که مثلا پدر بزرگه میمیره،،دایی سر مادر طرف رو کلاه می‌زاره و ارثش ر ...

اره بقیه هم همینو گفتن خیالم راحت شد

ولی از طرف دیگه یه مشکل خیلیییی بزرگی هست که نمیتونم بگم دارم میترکم بخدا