2777
2789
عنوان

چجوری به بابام بگم وصیتنامه بنویسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1326 بازدید | 85 پست
اونا سند ندارن حتما قدیما سند نبود یا مال پدر بزرگا میشه که چنچا وارث داره هر کی زرنگه برداشته ولی ...

خب ببین الان این زمین هارو منم نمیدونم واقعا سند داره یا نه.حتی نمیدونم کجاست فقط میدونم وقتی پدربزرگم مرد به اینا هرکدوم سه تا زمین رسید که تو جهاد کشاورزی ثبت شده به نامشون

واسه همین نگرانم شاید چون سند رسمی نیست اونا بتونن بالا بکشن

هرجا موافق بودی با کامنتم فقط لبخند بزن،لایک نکن.مرسی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رابطه تون خوب کنید با پدرت چطور با عموهای و بقیه خوبه حتما مقصر شما دوتا خاهرید مادرتون ب پای شما م ...

وقتی تو زندگی کسی نیستی دهنتو ببند و از قید "حتما "استفاده نکن

اگه مادرشون مهریه داشته باشه میتونه بعد مرگ پدرشون مهریه رو از اموال بگیره ، درسته؟

بله

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
با یه مشاور حقوقی مشورت کن.واسه مشاوره اولیه هزینه زیادی نمیگیرن.شاید مثلا اگه عمو هات بتونن ادعا کن ...

وایی بخدا من اصلااا سر در نمیارم

میشه بیام پیویت اگه یکم اطلاعات درین مورد داری جزییات بیشتر بگم راهنمایی کنی؟

مواظب باش فقط پدرت لج نکنه دوست منم به پدرشون گفته بودن تا زنده ای تکلیف رو مشخص کن بعدش ما باهم درگیر نشیم پدره گفته بود چی چشمتون دنبال پول منه همرو بخشید به بهزیستی و اینجور جاها

خب ببین الان این زمین هارو منم نمیدونم واقعا سند داره یا نه.حتی نمیدونم کجاست فقط میدونم وقتی پدربزر ...

بجای وصیت نوشتن سعی کن بفهمی که سند به نام کیه ازش بپرس اگه نبود به بابات بگو که بهتره سندو بزنه به نام خودش حداقل اینجوری خیالتون راحته فردا عموهات چیزی بهتون میدن ندن هم میتونین قانونی بگیرین

پدر نادان همه کار میکنه ممکنه حتی قبل از خدای نکرده فوتش بزنه به نام اونا هیچی بعید نیستمخصوصا اگر ا ...

اینایی ک اینجوری میگن مشخصه ازین دختر تیتیش باباییا هستن که یک عمر باباشون نازشونو کشیده و خرجشونو داده فک میکنن پدرو مادر مقدس هستن و ذهنیتی از پدر بد ندارن.مثل من بدبختی یه پدر اینجوری بی مسئولیتو نکشیدن نمیفهمن

وایی بخدا من اصلااا سر در نمیارممیشه بیام پیویت اگه یکم اطلاعات درین مورد داری جزییات بیشتر بگم راهن ...

من واقعا اطلاعاتی ندارم 

یه مدت درگیر یه مشکل حقوقی شدیم اونجا یچیزایی شنیدم

ببخشید🤍

مواظب باش فقط پدرت لج نکنه دوست منم به پدرشون گفته بودن تا زنده ای تکلیف رو مشخص کن بعدش ما باهم درگ ...

وای شتتت دقیییقا منم از همین میترسم.همینجوریش اب از دستش نمیچکه ولی هزارتومن که ازش میخایم میگه شما منو برا پول میخایم

خیلی میترسم از اینده

مواظب باش فقط پدرت لج نکنه دوست منم به پدرشون گفته بودن تا زنده ای تکلیف رو مشخص کن بعدش ما باهم درگ ...

عجب پدر نامردی  

به نطر من تا زنده هست اموالشو بده تا اسایش بچه هاشو ببینه