2777
2789
عنوان

من حق ندارم سکته کنم خانم ها

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 33 پست
چون تربیتش ندادن درست

پدرشوهرت هرچقدرم وضعش خوب باشه فایده نداره شوهرت باید جوهر کار داشته باشه وگرنه زندگیت سرسامون نمیگیره تا کی باید به دست پدرشوهر نگاه کنی که کمکت کنه؟همون بهتر کمک نمیکنه از اول وضعتون معلومه

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به جای اینکه از پدرشوهر طلبکار باشی، شوهرتو بگو بره سر کار درست حسابی، حقوق خوبی بگیره، مگه شوهرت بچه هس خرج خودش و زنش با پدرش باشه، ضمنا در خاستگاری از این حرفا زیاد میزنن که پشت بچمون هستیم 90 درصد ایرانی ها، اما بعدا میگن چرا برا دختر مردم خرج کنیم شوهرش از جیب خودش خرج کنه، از طرفی چون فعلا عقدی به رابطه پدر فرزندی اصلا کار نداشته باش و دخالت نکن که چرا پدرش شوهرمو ساپورت نمیکنه اما شوهرم سر مریضی پدر، بهش میرسه، شما به اینا کار نداشته باش که بدجور خودتو از چشم میندازی 

بابد تو روش میوردی  

فردا به لیست خرید براش بنویس و براش بفرست و خودتم خونخ نباش بگو حتما بخره با خوتون بزن ب مرئضی

برام دعا کنیدبه عشقمبرسم 😂 امضام مال خیلی وقت پیشه   بیایید بجای دعا برای رسیدن ب فردی ک نمیدونم آینده باهاش چجوربه دعا کنیم  زودتر بره گمشه از قلبمون بیرون 
پدرشوهرت هرچقدرم وضعش خوب باشه فایده نداره شوهرت باید جوهر کار داشته باشه وگرنه زندگیت سرسامون نمیگی ...

عزیزم من به دست اونا نگاه نکردم اونام کاری نکردن برامون 

منتظر پول اونام نیستم 

مشاور هم رفتم گفت از تربیت نادرست همسرته که مقصر خانوادشه

ناراحت نشی اولا همسرت کاری نکرده برای باباش 

دوما پسر شو شناخته اگه بهش پول بده همون جند روزم سرکار نمیره بهتره با شوهرت دعواکنی بفرستیش سرکار قرار نیست پدر و مادر خرج بچه رو تا ابد بدن 

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم 

چرا به امید پدر ‌مادر ها ازدواج میکنید 

چرا از دیگران توقع دارین 

پول نداره ازدواج نکنید 

پول ندارین بچه دار نشین 

برای یه میلیون سر درد شدی ؟!؟! 

به نظرت با اون یه تومن شوهرت پولدار میشه ؟!؟! 

عزیزم من به دست اونا نگاه نکردم اونام کاری نکردن برامون منتظر پول اونام نیستم مشاور هم رفتم گفت از ت ...

میفهمم ولی منظورم اینه که تکلیفتو با شوهرت مشخص کن تا کی‌میخواد بیکار باشه؟مرد بیکار به درد نمیخوره

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
ناراحت نشی اولا همسرت کاری نکرده برای باباش دوما پسر شو شناخته اگه بهش پول بده همون جند روزم سرکار ن ...

من گفتم اونا خرج مارو بدن؟؟

گفتم قول هایی که داده بود رو انجام ندادن حالا همسرم تو بی پولی چرا براشون کاری می‌کنه