2777
2789

نزدیک دوهفتس بود درد خفیفی توی دندان هام هر بار یه دوندونم حس می کردم کم کم همراه اون یه سردرد خفیف شد پشت سرم الانم یه هفتس هر روز بدن درد خفیف دارم که هر لحظه یه جا حسش می کنم از دست و پا و انگشت و هر جایی بدن آدم داره و بدنم لرزش زیاد شده این چی بیماری و سه چهار روزه به طور عجیبی نیاز جنسی پیدا کردم با وجود بدن درد که دارم ولی خفیفه و دائمی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر کنم زمان تخمک گذاریت هست

ولی گاهی کلسیم بخور

و زمان درد زیاد شیاف دیکلوفناک استفاده کن

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
دارم ویتامین دی می خورم آخه پشت سرم مدام درد دارم اون از چیه و لرزش بدنم

روزی ده لیوان آب بخور 

به جای قرص ویتامین دی آمپولش رو بزن

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
یعنی میشه ربط داشته باشه آخه تنبلی تخمدان دارم

آره ممکنه

آب عسل هم خوبه بدن رو گرم میکنه

افزایش میل هم  که گفتی تو تخمک گذاری یه مقدار بیشتر میشه 

دارم ویتامین دی می خورم آخه پشت سرم مدام درد دارم اون از چیه و لرزش بدنم

من دردش چرخشی بود تو دستام ران پام انگشتای دلم ولی خوردم خوب شدم 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
آره ممکنهآب عسل هم خوبه بدن رو گرم میکنهافزایش میل هم که گفتی تو تخمک گذاری یه مقدار بیشتر میشه

بابا یه مقدار نیست همسرم هم تعجب کرده تا باحال این طوری نبودم 

از داروخانه بگیریم اگه کمبود نداشته باشم ضرر نداره

روزی چند لیوان آب میخوری ؟

به غیر چایی البته