2777
2789
عنوان

بدن درد دائم دارم خدا خیرتون بده بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 42 پست
منم بدن درد زیاد دارم..حتی دارو کلسیم ویتامین دی..امشب هم دیکلوفناک خوردم

دکتر نرفتی علتش رو بفهمی ،من تو ی شیردهی هم خیلی درگیر بودم ،ولی ۶ماه بچم از شیر گرفتم درگیر نبودم باز شروع شده متاسفانه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دکتر نرفتی علتش رو بفهمی ،من تو ی شیردهی هم خیلی درگیر بودم ،ولی ۶ماه بچم از شیر گرفتم درگیر نبودم ب ...

دکتر رفتم هر چی آزمایش بود انجام دادم

نمیدونم چمه

ام ار ای از کمر دادم گف دیسک کمر داری ولی نباید اینطوری شی

خودم فک کنم از اعصابم باشه

نمیدونم

دکترا نفهمیدن در واقع

میترسم باردار شم این دردا بکشن منو

درخواست دوستی ممنوع...

منم علائم شما رو دارمیا گردنم درد میکنه یا شونه هام و سرم انگار مور مور میشهانگشتای پا و دستمباز میز ...

شایدم منم توی بارداری اون واکسن ها رو زدم و از اون موقع دقیقا بدن دردم شروع شد 

دکتر رفتم هر چی آزمایش بود انجام دادمنمیدونم چمهام ار ای از کمر دادم گف دیسک کمر داری ولی نباید اینط ...

منم می ترسم خدای نکرده مریضی خطرناکی باشه نمی دونم چیه علتش دکترا نمی فهمم من از برداریم شروع شد شیردهی وحشتناک بود دردام فقط شیاف ،یه دکتر می گفت کروناس ،یکی می گفت بخاطر بوس ،یکی می گفت ضعیفی 

منم می ترسم خدای نکرده مریضی خطرناکی باشه نمی دونم چیه علتش دکترا نمی فهمم من از برداریم شروع شد شیر ...

دقیقا به منم همینا رو میگن

من کل بدنم لرزش داره و مور مور

درد هر لحظه یه جاییمو درگیر میکنه

سرم یه جوری میشه از پشت شروع میشه

هی میگم نکنه ام اس دارم و نمیدونم 

درخواست دوستی ممنوع...

دقیقا به منم همینا رو میگنمن کل بدنم لرزش داره و مور موردرد هر لحظه یه جاییمو درگیر میکنهسرم یه جوری ...

آفرین منم به سرطان و ام اس فکر کردم خدانکنه انشاالله چیزیون نشه باز سه چهار روزه منی که سرد سرد بودم دارم روزایی رو می گزرونم که تا حالا به خودم ندیدم بودن هیچ تحریک کننده ای نیاز جنسی بالا یعنی چی