نزدیک دوهفتس بود درد خفیفی توی دندان هام هر بار یه دوندونم حس می کردم کم کم همراه اون یه سردرد خفیف شد پشت سرم الانم یه هفتس هر روز بدن درد خفیف دارم که هر لحظه یه جا حسش می کنم از دست و پا و انگشت و هر جایی بدن آدم داره و بدنم لرزش زیاد شده این چی بیماری و سه چهار روزه به طور عجیبی نیاز جنسی پیدا کردم با وجود بدن درد که دارم ولی خفیفه و دائمی
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دکتر رفتم هر چی آزمایش بود انجام دادمنمیدونم چمهام ار ای از کمر دادم گف دیسک کمر داری ولی نباید اینط ...
منم می ترسم خدای نکرده مریضی خطرناکی باشه نمی دونم چیه علتش دکترا نمی فهمم من از برداریم شروع شد شیردهی وحشتناک بود دردام فقط شیاف ،یه دکتر می گفت کروناس ،یکی می گفت بخاطر بوس ،یکی می گفت ضعیفی
دقیقا به منم همینا رو میگنمن کل بدنم لرزش داره و مور موردرد هر لحظه یه جاییمو درگیر میکنهسرم یه جوری ...
آفرین منم به سرطان و ام اس فکر کردم خدانکنه انشاالله چیزیون نشه باز سه چهار روزه منی که سرد سرد بودم دارم روزایی رو می گزرونم که تا حالا به خودم ندیدم بودن هیچ تحریک کننده ای نیاز جنسی بالا یعنی چی