بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یادمه براش یه نقطه فرستادم توی شاد بعد پاکش کردم اومد پیام داد اسممو گفت بعد سلامم زدم چتو پاک کردم و بلاکش کردم دیدم پروفایل و بیو هاش رو غمگین کرد توجه نکردم اصلا گفتم اون همیشه مواقعی پیداش میشه که امتحان دارم دور درسامم خلاصه تا بعد از امتحانات اصلا پیام ندادم دیدم وسط امتحانات بود با یه اکانت دیگه پیام داد خیلی یادم نمیاد بهونه میآورد گوشیم دست مامانم بود و فلان زدم بلاک کردم دیگه پیام نداد تا بعدش گفت عکستو میخوام براش فرستادم حرف زدیم با یه اکانت دیگه پیام داد گفت یه خوابی دیدم درمورد خودمون که مطمئنم صدرصد اونم دروغ بود میدونی الان همون فرد با اینکه توی رابطه بهم بی توجهی و بی محبتی میکرد ولی بهش اعتماد نداشتم الانم ندارم الان همون آدم روی واقعی خودشو نشون داد بعد از من با هزارتا دختر رفت توی رابطه که میگفت من لاشی نیستم مثل بقیه پسرا خلاصه الان اون من و بلاک میکنه و زجرم میده دیگه واسم مهم نیست .