2777
2789
دقیقا مثل من خرداد ماه بود ..همین کارو کرد

برات مهم نباشه بابا

یه انسانی که وجدان داره هیچ وقت با یه ادم دیگه همچین کاری نمیکنه

و مطمئن باش تو به یه ادمه نابالغ و بی وجدان نیاز نداری تو زندگیت

ما همیشه دلمون برای اون ادمی تنگ میشه که تو ذهنمون ساختیم نه واقعیت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از سال ۹۹ دوست معمولی بودیم ولی یواشکی همو دوست داشتیم ۱ سال هم باهم بودیم تقریبا مثل اب خوردن فرامو ...

بواشکی همو دوست داشتن یعنی چجوری

پس دوستی تون اصلی تون یک سال بوده درسته؟

بواشکی همو دوست داشتن یعنی چجوریپس دوستی تون اصلی تون یک سال بوده درسته؟

جفتمون از هم خوشمون میومد اما نمیگفتیم بهم تا پارسال که لو دادیم 

بله عزیزم 

بنطرت فراموشم کرده ؟ خیلی وابسته هم بودیم 

میدونی برای منم هیچ وقت نیومد :(

یادمه براش یه نقطه فرستادم توی شاد بعد پاکش کردم اومد پیام داد اسممو گفت بعد سلامم زدم چتو پاک کردم و بلاکش کردم دیدم پروفایل و بیو هاش رو غمگین کرد توجه نکردم اصلا گفتم اون همیشه مواقعی پیداش میشه که امتحان دارم دور درسامم خلاصه تا بعد از امتحانات اصلا پیام ندادم دیدم وسط امتحانات بود با یه اکانت دیگه پیام داد خیلی یادم نمیاد بهونه می‌آورد گوشیم دست مامانم بود و فلان زدم بلاک کردم دیگه پیام نداد تا بعدش گفت عکستو میخوام براش فرستادم حرف زدیم با یه اکانت دیگه پیام داد گفت یه خوابی دیدم درمورد خودمون که مطمئنم صدرصد اونم دروغ بود میدونی الان همون فرد با اینکه توی رابطه بهم بی توجهی و بی محبتی می‌کرد ولی بهش اعتماد نداشتم الانم ندارم الان همون آدم روی واقعی خودشو نشون داد بعد از من با هزارتا دختر رفت توی رابطه که می‌گفت من لاشی نیستم مثل بقیه پسرا خلاصه الان اون من و بلاک میکنه و زجرم میده دیگه واسم مهم نیست .

چ جالب بعد اولین بار کی لو داد؟ چی شد کات کردید؟؟

من لو دادم

حسودی کردم به دخترای هم کلاسیش یهو گفت صبر کن ببینم تو چرا حسودی میکنی مگه دوست معمولی من نیستی؟

کات هم قضیش این بود دروغ گفته بود بهم بعدش من باهاش تموم کردم کلا خیلی اخلاقش خاص بود ۷بار زنگ زد جوابشو ندادم شبی که کات کردیم )

بعد یک هفته یکی از دوستام واسطه شد گفت نمیخام این رابطرو مامانم ام مخالفه بهم زنگ نزنید .. 

میدونی برای منم هیچ وقت نیومد :(یادمه براش یه نقطه فرستادم توی شاد بعد پاکش کردم اومد پیام داد اسممو ...

اوووف🥺

ارزش نداره این آدم بخوای فکرتو درگیرش کنی 

همشون دروغ میگن همشون دنبال دخترن:) 

من الان افسردگی دارم چون گفت نمیخامت تموم شدی من خیلی وابستش بودم 

۳سال رفیقم بود 

الان هیشکیو ندارم تنهاترینم