2777
2789
عنوان

دخترم کلاس دوم از مدرسه بیزاره

123 بازدید | 19 پست

امروز باگریه میگفت بچه های کلاس کثیف و بی ادب هستن میگفت یک دانش اموز داخل کلاس مدام مسخرش میکنه بهش  گفته تو زشتی مییگه تکالیفم رو مینویسم یکسره ایراد میگیره ازم همش منو به بچه های دیگه نشون میده میگه این زشته الان بهم گفت به مادرش بگو کاری به من نداشته باشه  حالا به نظرتون به مادرش پیام بدم که به دخترش تذکر بده کاری به دخترم نداشته باشه دخترم درونگرا هست و کاری به کسی نداره خیلی سخت میتونه نظرش رو بگه 

بنظرمن ب مادره نگو

ب معلم بگو ک این ۲تارو از هم دور بذاره توی کلاس

این چیزا بین بچه‌ها همیشه هست بنظرم بهتره دعوا و بحث ب مادرها منتقل نشه

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اول به معلم میگم.‌در درجه بعد اگر ادامه داشت به خانواده دانش اموز میگم

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی

حتما اگه کادر مدرسه ادم هستن برو حرف بزن باهاشون ب دخترم با شوخی بگو چیزی نگفته که ..بی ادبن بعضیا .‌‌...تو اصلا نباید اون برات مهم باشه مهم منو پدرت هستیم که عاشق تیم 

من خودم این چالش دارم متاسفانه تازه بچه من پسره و پسر بچه ها خ بیادبتر و وقیحتر از دختران تو این موارد

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

منم اینجوری بودم تو مدرسه تغذیه هامو نمیتونسم بخورم چندشم میشد . مامانم روز اول مدرسه خوذش برام دوس پیدا میکرد برا همین یکم اسون میگذشت واسم . درسخون بودم اواسط مدرسه میشدن دردونه درسخون معلم . اول سدنم بهم اعتماد ب نفس میداد دیگ مدرسه شد از جمله بهترین خاطراتم 

براش دوست پیدا کنین بزارین خودشون بین خوذشون حل کنن . اینجوری دلش گرمه ک یکی هس کنارش

ببین با مادر اون بچه گارد نگیری جوری که لج کنه یه جوری بگو که دلش بسوزه ودرک کنه با دخترش حرف بزنه ودرستش کنه

خدا چه قشنگ میگه:اگر عالم و آدم مخالفت باشن!فقط کافیه من بخوام میرسونمت، مطمئن باش

حتما اگه کادر مدرسه ادم هستن برو حرف بزن باهاشون ب دخترم با شوخی بگو چیزی نگفته که ..بی ادبن بعضیا . ...

من از این ناراحتم مدام دارم به بچه هام میگم هیچ کسی رو حق ندارید مسخره کنید یا حرف بد بزنید ولی واقعا خودشون دارن اذیت میشن و منی که مادرم  وقتی میشنوم قلبم درد میگیره 

بگو خانوم فلانی میشه ببینمتون موقعی که میاین دنبال فلان جان بعد دیدیش بگو فلان جان خیلی دختر خوبیه ولی انگار با دخترم رابطش خوب نیست و یکم شوخی میکنه باهاش دخترمم حساسه وگرنه مهم نبود ولی میگم باهم خوب باشن شما با فلان جان حرف بزن که اگر دوستم نمیشه با دخترم ودوسش نداره لاقل اینجوری نگه بهش دلش میشکنه

خدا چه قشنگ میگه:اگر عالم و آدم مخالفت باشن!فقط کافیه من بخوام میرسونمت، مطمئن باش