2777
2789
عنوان

روفرشی

43 بازدید | 7 پست

خانمای کدبانو بنظرتون کسی که بچه کوچیک داره براش این روفرشی قدیمی سنگینا خوب وایمیسه بهتر یا این دورکش داراا که مثل پارچه میمونن ممنون میشم کسی استفاده کرده راهنمایی کنه

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دورکش دار اصلا خوب نیس خیلی اذیت میشیدمدام رو اعصابمه ،،همون روفرشی که یکم ضخیمه طرح داره بهتر وایم ...

جدی میگی پس چرا میگن اونا بهتر خوب وایمیسه تکون نمیخوره

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
جدی میگی پس چرا میگن اونا بهتر خوب وایمیسه تکون نمیخوره

شاید از گوشه قالی کشش در نره ،،ولی رو فرشیه اینقد جمع میشه وچروک میشه زیر پا که هی باید بکشی صافش کنی 

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !

شاید از گوشه قالی کشش در نره ،،ولی رو فرشیه اینقد جمع میشه وچروک میشه زیر پا که هی باید بکشی صافش کن ...

پس برم ازونیکی مدل سادهاا بخرم؟؟