2777
2789
عنوان

امشب سخنران بودم📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1494 بازدید | 161 پست
حقیقتا دلم برای مولانا میسوزه.ایشون یه عارف وفرزانه واقعی بودن،ولی تحریفش کردن طوری دارن معرفیش میکن ...

دلت نسوزه کسی به تحریف اهمیت نمیده 

فقط ما نیستیم که به مولانا نگاه می‌کنیم 

مولانا برای تمام دنیا هست کسی نمیتونه تحریفش کنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اتفاقا کاملا به مولوی خون میخوره با کلاس و اصیل و زیبا

طرف به عنوان دکترای ادبیات کشور، علائم نگارشی و قواعد املایی رو رعایت نمی‌کنه و تاپیک در مورد سخنرانی‌اش برای مولوی با آرایش کنه و تنها تصویر عکس یک زن غرق آرایش بزک کرده است!

شما چی فکر می‌کنید؟! 

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
میشه معنی شعر بیوگرافیتون رو بیشتر توضیح بدید خنک ...

خوشا بر عارفی که تمام جان و مالش رو در راه خداوند فدا کرد و از دنیا و تعلقاتش گذشت

و هیچ آرزویی نداره جز اینکه دوباره جانشو در راه خدا ببازه

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر
دلت نسوزه کسی به تحریف اهمیت نمیده فقط ما نیستیم که به مولانا نگاه می‌کنیم مولانا برای تمام دنیا هست ...

😐حالا که شده

البته که برای ایرانِ، ولی همه مردم میتونن ازمنش و آثارش استفاده کنن

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
طرف به عنوان دکترای ادبیات کشور، علائم نگارشی و قواعد املایی رو رعایت نمی‌کنه و تاپیک در مورد سخنران ...

من توی ی تاپیکش شرکت کرده بود نوشته بود شوهرم بهم خیانت کرد بیاد عکسشو بذارم

چجوری شما ندیدینش

من تا دیدمش شناختمش

من عکس این خانم رو توی ی تاپیک دیدم ک نوشته بود شوهرش بهش خیانت کرده

یا این تاپیک فیکه عکس برای ی نفر دیگ است

یا کلا کاربریش فیکه هی داستان جدید میگه

یا ی داستانی هست بالاخره من قشنگ این خانمو یادمههههه

حقیقتا دلم برای مولانا میسوزه.ایشون یه عارف وفرزانه واقعی بودن،ولی تحریفش کردن طوری دارن معرفیش میکن ...

مولانا صوفی نبود

خاک به دهانم اگه این حضرت رو صوفی خونده باشم

دین نداره فقط نگرش الهی داره

در مقام پیام آور خداوند

و در مقام واسطه پیام الهی در قالب تمثیل و نماد برای عوام

خنک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش ...بنماند هیچش الا هوس قمار دیگر