2777
2789
عنوان

یا حضرت ام البنین

1 بازدید | 22 پست

امشب شب هفتمی  بود ک حمد خوندم امشب شب هفتمی بود ک قسمت دادم ب حضرت عباس 

توروخدا ناامیدم نکن دست خالی ردم نکنیییی

من امید دارم ک میشه 

انشالله وقتی حاجت روا شدم سفره حضرت عباس میندازم 

ام البنین دخیلم درمانده و ذلیلم تا ندهی مُرادم دست از تو بر نگیرم تو را بجان عباس مکن تو نا امیدم 
.
اگر دوست داشتین برام ی صلوات بفرستین ک حاجتم بر آورده ش🫂💙 

خانم کسی را رد نمی کنند 😭

چی باید بگیم که رد نکنه؟

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اللهم صل علی محمد و آل محمد🩷  

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹 و نی نی تو دلم سالم باشه  و هیچ مشکلی نداشته باشه  دوتا بارداری داشتم که ناموفق بودن و این سومین بارداریمه و امیدم به همین نی نی تو دلمه که سالم باشه 🥺❤

خدا کنه هفت روزه دارم قسمش میدم ب دستای بریده شده عباس و آبروی و غیرتش انشالله حاجتمو بده دیگه واقعا ...

هفت روز که چیزی نیست، همین که توفیق پیدا کردی با اهل بیت ع درد دل می کنی، خودش بهترین نعمته.

نوری هم اگر تونستی بده حتی یه نذری ساده

ان شاءالله با توکل به خداجونمون و ائمه عزیزمون میرسی به خواسته دلت قشنگم اگه به صلاحت باشه🫂🌱✨

قربون دل مهربونت بشم من عزیزم انشالله خدا از دهنت بشنوه 

انشالله توام ب هر چی میخای برسی دورت بگردم 

انشالله که حاجت روا بشی 

دارم از استرس دیوونه میشم 

تو رو خدا برام دعا کن ،خیلی تنها ودلشکسته ام ،خدایا یا حضرت عباس یا ام البنین یا فاطمه بدادم برسید

ممنون میشم دعام کنید ،از ته دل ،که سلامتیم کامل برگرده ،دوستای گلم دوستتون دارم ،همیشه روزای سخت پناهم اینجا بوده .تاپیکهای مذهبی ودعا تکم کنید،یا حسین ،یا مهدی ادرکنی ،خدایا به امید بزرکی خودت.