2777
2789

دخترخاله من مطلقه هست چندساله سنشم کمه

با خانوادش زندگی میکنه 

با پسر همسایه دیوار به دیوارشون دوست شده 

حالا هرموقع خونه تنهاست پسره میفهمه 

متوجه میشه که پدرمادرش کی میرن کی میان از صدای درشون 

بعد میاد درخونه اینا شروع میکنه در زدن و میخواد بیاد تو 

دخترخاله منم درو باز نمیکنه 

الان زنگ زده بهم گریه میکنه میگه خوابم نمیبره نکنه پسره برام شر بشه و.. 

به خود پسره هم گفته دیگه نیا دم درمون و رابطشو کات کرده کلا پسره هم معذرت خواهی کرده و رفته 

پسره ادم شری نیست یکمم ترسوئه 

نظر شما چیه چی بگم اروم بشه؟ فقط گفتم نگران نباش کارخوبی کردی کات کردی

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو تهدیدش کنه محکم باشه تخم نداره کاری کنه 

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

زنگ زد فقط گریه میکرد راستش منم ترسیدم میگم نکنه کاری دستش بده

کاریش نداره فقط اگه محلش نذاره یه مدت ک ببینه چیزی گیرش نمیاد میره

تجربیاتم در هر زمینه ای رو باهاتون به اشتراک میذارم در عوضش برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان عج الله صلوات بفرستید
بگو تهدیدش کنه محکم باشه تخم نداره کاری کنه

گفته به چه حقی میای در خونه ما مگه دعوتت کردم و... خلاصه دعواش کرده پسره هم گفته حق با توعه ببخشید 

پسره دنبال رابطس یه بارم باهم رفتن بیرون به زور بهش نزدیک شده الانم که میاد در خونه

گفته به چه حقی میای در خونه ما مگه دعوتت کردم و... خلاصه دعواش کرده پسره هم گفته حق با توعه ببخشید پ ...

بهش بگو بهش بگه یبار دیکه مزاحمم شدی ازت شکایت میکنم قانونی...اکثرشون باهمین جمله مثل موش فرار میکنن بگو جدی باشه 

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

بهش بگو بهش بگه یبار دیکه مزاحمم شدی ازت شکایت میکنم قانونی...اکثرشون باهمین جمله مثل موش فرار میکنن ...

باشه بهش میگم 

بنظرت پسره خطرناکه براش؟

باشه بهش میگم بنظرت پسره خطرناکه براش؟

بنظرم دختر خالت بهش رو داده اونم دیده مطلقس میخواد 

تادیر نشده یه دور...بهش بگو چشماشو باز کنه