منم از خانوادم دور شدم هفت ماهه دیر میبینمشون مامانم چند شب پیش اومد و امروز صبح رفت منم احساس معلق بودن دارم قلبم درد میکنه کاش میتونستنننننن منو با خودشون از این خراب شده دورررررر کنن
فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤ اَلٰهُم صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز 1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دلم واسه خونه تنگ شده؟نه نشده..میخوام برگردم؟ نه نمیخوام..:)))
ازدواج راه دور کردی
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤ اَلٰهُم صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز 1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من
بخاطر دانشگاه..رشته های نامرئی که قلبامونو بهم وصل میکنن در گذر زمان کمرنگ میشن و در نهایت پاره میشن ...
من که هفت ماه شده عادت نکردم هنوز ببشتر دارم دلتنگ تر و وابسته میشم💔🥺
1
5
10
15
20
25
30
35
40