بچهامنم مث خیلیا از دست خواهرشوهرخیلی ضربه دیدم اما ازین رفتار خیلی شوکه شدم وهنگم میخام بدونم من انتظاربیجادارم یااون بیشعوره
من خیلی جاهاهواخواهرشوهرمو داشتم البته قبلا حتی وقتی شوهرم باهاش قهربود
چندوقت پیش یه قضیه ای پیش اومد یکی از فامیلای شوهرم یه گروهی زد وکل خانمای فامیل دورونزدیک وعروسا وخلاصه همرو ادکرده بجز من ومن وشوهرم این گروهو اتفاقی توگوشی مادرشوهرم دیدیم ومن بروی خودم نیاوردم حالا چندتافامیل سمی شوهرم که دنبال حرص دادن من هستن دائما توجمعا ازون گروه تعریف میدن ومیگن چرانیستید چرا فلان وبهمان خلاصه یجوری بحث اون گروه میکشن وسط وهمه شونم میدونن من نیستم خلاصه باایناکارندارم شمابگید ایا من به عنوان زنداداش این انتظارم غلطه که خواهرشوهرم چرا یبار برنگشته بهشون بگه منم ببرن تواون گروه یا حداقل خودش جلومن تعریف نده واقعا خیلی برام عجیبه ینی بخاطر احترام داداششم که شده باید اینکارو میکرد...خلاصه من بعد یکسال این قضیه رو به شوهرم گفتم ووانمودکردم برام زیادمهم نیس وفقط اوایلش خیلی ناراحت شدم اونم گفت به این مسائل توجه نکنم وخودمو بزرگ ترازون بدونم که بااینا دم خور شم دیگه پیش شوهرم غیرمستقیم گفتم فلان زنداییت خیلی هوامو داره اگه تواون گروه بودحتما میگفت چرا فلانیو نبردید توگروه ولی انگار خودش لفت داده ازگروه وگرنه اون فقط هوامو داره وحتما اینو میگفت___اینو به شوهرم گفتم که منظورمو برسونم که اره خواهرتو باید اینو میگفته ولی نمیدونم فهمید یانه