2777
2789

بچهامنم مث خیلیا از دست خواهرشوهرخیلی ضربه دیدم اما ازین رفتار خیلی شوکه شدم وهنگم میخام بدونم من انتظاربیجادارم یااون بیشعوره

من خیلی جاهاهواخواهرشوهرمو داشتم البته قبلا حتی وقتی شوهرم باهاش قهربود 

چندوقت پیش یه قضیه ای پیش اومد یکی از فامیلای شوهرم یه گروهی زد وکل خانمای فامیل دورونزدیک وعروسا وخلاصه همرو ادکرده بجز من ومن وشوهرم این گروهو اتفاقی توگوشی مادرشوهرم دیدیم ومن بروی خودم نیاوردم حالا چندتافامیل سمی شوهرم که دنبال حرص دادن من هستن دائما توجمعا ازون گروه تعریف میدن ومیگن چرانیستید چرا فلان وبهمان خلاصه یجوری بحث اون گروه میکشن وسط وهمه شونم میدونن من نیستم خلاصه باایناکارندارم شمابگید ایا من به عنوان زنداداش این انتظارم غلطه که خواهرشوهرم چرا یبار برنگشته بهشون بگه منم ببرن تواون گروه یا حداقل خودش جلومن تعریف نده واقعا خیلی برام عجیبه ینی بخاطر احترام داداششم که شده باید اینکارو میکرد...خلاصه من بعد یکسال این قضیه رو به شوهرم گفتم ووانمودکردم برام زیادمهم نیس وفقط اوایلش خیلی ناراحت شدم اونم گفت به این مسائل توجه نکنم وخودمو بزرگ ترازون بدونم که بااینا دم خور شم دیگه پیش شوهرم غیرمستقیم گفتم فلان زنداییت خیلی هوامو داره اگه تواون گروه بودحتما میگفت چرا فلانیو نبردید توگروه ولی انگار خودش لفت داده ازگروه وگرنه اون فقط هوامو داره وحتما اینو میگفت___اینو به شوهرم گفتم که منظورمو برسونم که اره خواهرتو باید اینو میگفته ولی نمیدونم فهمید یانه

انتظار شما بیجاست و کلا خیلی حساسی من باشم از خدامه جایی منو اد نکنن کلا تنظیمات واتساپمو تنظبم کردم تو هیچ کانالی اد نشم 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بهتر وقتیم از گروه میگن لبخند بزن بگو گروه با فامیل درجه یک عالی حال ادمو خوب میکنه و تمام و جوری وانمود کن که با فامیلا خودت خوشی و اونارو اصلا فامیل و قابل نمیدونی

من بیرون فامیل میبینم خودمو به ندیدن میزنم سلام علیک نکنم الان اددم کنن تو گروه؟ حوصله داری اسی این گروه ها همش خاله زنکیه

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد

ناراحتی شما بیجاست. 

دوست نداشتن شمارو ببرن خب . چرا شما باید ناراحت بشی ؟ 

من خودم تو گروه فامیلای همسرم نمیرم.  چند بار مادر شوهرم گفته بیا ، گفتم دوست ندارم . 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲

😶چه عجيبيد 

من تو همچين گروهي عضو نيستم درحالي كه جاريم هست 

تبعاتش اينه من خودمو درگير حرفو حديثو غيبتا نكردم اون كرد هر روز يه بحث دارن رو در رو كنن ببينن كي چي گفت كي چي نگفت 

البته من دوبار تو يه گروه ديگشون لفت دادم ديگه تو اين گروه نبردنم 

ناراحتی شما بیجاست. دوست نداشتن شمارو ببرن خب . چرا شما باید ناراحت بشی ؟ من خودم تو گروه فامیلای هم ...

اخه اینهمه ادم اد کردن فقط ازمن خوششون نمیاد مگه من چمه😪اینهمه عروس وفامیل دورونزدیک 

😶چه عجيبيد من تو همچين گروهي عضو نيستم درحالي كه جاريم هست تبعاتش اينه من خودمو درگير حرفو حديثو غي ...

باباتوروخدا نگو عجیب خب شماهم بودی کل فامیل همسرت میبردن توگروه فقط شمارو نمیبردن حساس میشدی بخدا تازه یکی دوبارم بردنت

اخه اینهمه ادم اد کردن فقط ازمن خوششون نمیاد مگه من چمه😪اینهمه عروس وفامیل دورونزدیک

بخدا راحت تری . چه حوصله ای داری. برای خودت ارزش قائل شو . اتفاقا اگه یه زمانی هم بردن خودت لفت بده بیا بیرون 

فقط گوشہ چشمے از نگاه  خدا  براے خوشبختے ھمہ انسانها کافیست این نگاه را برایتان آرزو میکنم .🤲