2777
2789
عنوان

شماقضاوت کنید رفتاریه خواهرشوهر دراین یک فقره چه جوابی داره

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 26 پست

توقعت بی جاس

منو تو گروه دعوت کردن . گفتم من فامیل نیستم . اون گروه فامیلی شماس . اومدم بیرون

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توقعت بی جاسمنو تو گروه دعوت کردن . گفتم من فامیل نیستم . اون گروه فامیلی شماس . اومدم بیرون

خب شمارو ادکردن خودت نخواستی اگه همرو ادمیکردن بجز شما وهی توجمعاجلوتون ازگروهشون تعریف میدادن چه حسی داشتین

خب شمارو ادکردن خودت نخواستی اگه همرو ادمیکردن بجز شما وهی توجمعاجلوتون ازگروهشون تعریف میدادن چه حس ...

حس اینکه چه بیکارن صبح تا شب تو گروه میچرخن فامیل بازی میکنن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

😂

همسرم با پسرخاله هاش و پسرداییاش و پسرای دخترخاله اش یه گروه داره به اسم نوه ها 

بعد کل پیام ها اینه 

فردا شب بریم استخر 

سه شنبه فوتبال سرجاشه ؟

کلا همین 🤣🤣

وای😂پسرلخیلی خوبن

دیگه ته ته ته تههههههش 

سر اینه که میرن جایی میپرسن چیزی میخوایین بیارم 

البته همشون‌ متاهلن

دیگه ته ته ته تههههههش سر اینه که میرن جایی میپرسن چیزی میخوایین بیارم البته همشون‌ متاهلن

اره

من خودم جمع زنونه فامیل شوهرمواصلا دوس ندارم انقدر چرت وپرت میگن جالب اینجاس بزرگاشونم لال هستن فقط اون کوچیکاشون که همسن منن هی ضرمیزنن چرت پرت میگن یاازخودشون تعریف میدن یاهی میگن لباست چطوردوختی کجادوختی یا ناخن کاشتم میخام مژه بکارم 

ارهمن خودم جمع زنونه فامیل شوهرمواصلا دوس ندارم انقدر چرت وپرت میگن جالب اینجاس بزرگاشونم لال هستن ف ...

خب پس

ولشون کن

اتفاقا خدا رو شکر کن تو این جمع های سمی نیستی