2777
2789
عنوان

برا شب یلدا چه اکسسوری گرفتین

77 بازدید | 12 پست

من نمیدونم چه گردن بند و گوشواره ای بگیرم یا دستبند

اینا چطوره

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی چون مهمون مادرشوهرم هستم و اهل این چیزا تیستن خیلی هنر کنن دو ساعت همو تحمل کنن و مهموونی رو تا نهااااایت ساعت ۱۰کش بدن و تمام هیچ کدومشون هم که با هم حرفی ندارن خشک و بی احساس 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
نارنگی منظورم بود

چه جالب

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

هیچی چون مهمون مادرشوهرم هستم و اهل این چیزا تیستن خیلی هنر کنن دو ساعت همو تحمل کنن و مهموونی رو تا ...

چرا نمیری خونه مادرت

چرا نمیری خونه مادرت

مامانم شهر دیگس مادرشوهرم هم اولین سالیه که بعد از۱۵سال زندگی دعوتمون کرده 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍