2777
2789
عنوان

حستون به این پیام چیه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 31 پست
سر صحبتو باز کرده و خواسته ببینت

میواس‌تودی ببینتش که آمریکا نمیرفت

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم این حسو گرفتم ،یه جورایی میتونست فقط بگه دارم مهاجرت میکنم پوووف با چه بچه ای شش ماه وقت گذروندم

از کجا معلوم راست میگه؟

اگه در حد چت بودید شاید داره فقط میپیچونتت

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
خلاصه:(دارم میرم آمریکا)

می‌تونستن کلمه‌ی آمریکا رو از متنی که منتشر کنند بی اینکه هیچ خللی از منظور طرف مقابل کم بشه.

چون محل زندگی و مقصد سفر و... این دو نفر بر هم معینه و فرد ثالثی بخواد قضاوت کنه بین مقصد آمریکا یا بورکینافاسو هیچ فرقی نیست! 

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
نه عزیزم دانشجوی مهندسی امیرکبیر بود

اهان موفق باشید 

ولی اصلا از اینطور آدما شوهر موهر درنمیاد 

می‌تونستن کلمه‌ی آمریکا رو از متنی که منتشر کنند بی اینکه هیچ خللی از منظور طرف مقابل کم بشه.چون محل ...

وای چقدر خوب توضیح دادی

دقیقا من کاملا میدونستم داره مهاجرت میکنه حتی وقتی پیام داد جا خوردم چون فک میکردم تا الان رفته دقیقا همین آمریکا

ولی این نحوه پیام دادنش انگار به رخ کشیدن داشت 

می‌تونستن کلمه‌ی آمریکا رو از متنی که منتشر کنند بی اینکه هیچ خللی از منظور طرف مقابل کم بشه.چون محل ...

یا ابلفضصصصل 

عزیزم مطمئنی شما از نی نی سایتی 

یا ابلفضصصصل عزیزم مطمئنی شما از نی نی سایتی

چه موضوع خارق‌العاده‌ای رخ داده؟!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
چه موضوع خارق‌العاده‌ای رخ داده؟!

چیزه خارق... رخ نداده 

شما به اصطلاح خیلی گنده گنده نوشتید تعجب کردم