2777
2789
عنوان

پلانک چن ثانیه یا دیقه میتونید برین

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 100 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وااای🥲

چقد عالییی

چن وقته بدنسازی کار میونید؟

من باید ۲۰ کیلو لاغر شم ولی دلم نمیخاد پوستم شل بشه چون مجردم و سنم ۲۱ هست

میشه کمکم کنید چکار کنم؟

دیسک کمر هم دارم🥲

یَا رَفِیقَ مَنْ لا رَفِیقَ لَهُ
وااای🥲چقد عالیییچن وقته بدنسازی کار میونید؟من باید ۲۰ کیلو لاغر شم ولی دلم نمیخاد پوستم شل بشه چون ...

عزیزمی من استخر میرفتم قبلا برای شکم اونم عالی بود الان چند ماهی میشه میرم بدنسازی ولی تازگی ها یه عملی داشتم فعلا نمیرم

عزیزمی من استخر میرفتم قبلا برای شکم اونم عالی بود الان چند ماهی میشه میرم بدنسازی ولی تازگی ها یه ع ...

استخر رو بخاطر مسائل بهداشتیش خوشم نمیاد

بجز پلانک چه ورزشی بنظرتون تاثیر داشته؟

امیدوارم زود حالتون خوب شه :)

استارتر برا شما که دیسک کمرم داری خب یوگا و پیلاتس خیلی مناسبه من برا فرم دهی رفتم خیلی راضیم بهد من ...

اخه من دانشگاه میرم و برنامه ی کلاسم بشدت نا منظمه

میخواسنم یه ورزشی باشه ک خودم انجامش بدم

اخه من دانشگاه میرم و برنامه ی کلاسم بشدت نا منظمهمیخواسنم یه ورزشی باشه ک خودم انجامش بدم

خب تو خونه انجام بده گلم 

بعد یه چی بگم من و هرکی جدیدا میبینه میگه وای چقد خوب شدی فلان با اینکه اصن رژیم خاصی ندارم فقد ورزش میکنم