2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جالبه دنیای اینستا دقیقا خلاف اینجاس🤣

اینجا واقعیه

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد!

ما خوشبخت هستیم چون خدارو‌داریم

حالا گاهی دل میگیره میایم برای درددل

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚

والا بدبختیاشونو ریختن تو سایت خوشیاشونم نگهداشتن برا خودشون

تا چیزی میشه که به مزاجشون خوش نمیاد میان تاپیک میزنن

ولی کافیه یه روز خوشحال باشن یادشون از نینی سایت نمیاد

فقط بلدن حال خرابیاشونو به اشتراک بزارن

متاهل🩷🍃
خوشبختی زیاده بینابین مشکلات لحظات خوب خیلی زیادهولی‌ خب دلیلی نداره تاپیک بزنیمتهشم عقده ای خطاب می ...

آه داشتم مینوشتم یادم میفتاد که اصلا تاپیک های حس خوب معمولا بازدیداشونم کمه. اگر هم پربازدید بشن یه سریا عقده ای خطاب میکنن

والا بدبختیاشونو ریختن تو سایت خوشیاشونم نگهداشتن برا خودشونتا چیزی میشه که به مزاجشون خوش نمیاد میا ...

اخه ن ک استقبال میشه 

من ی بار فقط ی بار بعد عمری از خوشیام گفتم چون میونم با بابام شکرابه گفتم اینجا تاپیک بزنم بمونه یادگاری زرت ی از خدا بی خبر ک خودشم خیلی با پدرش مشکل داشت اومد اولین کامنت نوشته خوبه دیگ سایت شده واس این بچه سالای چشم بادومی پسند 

آقا ما هر چ ب این ب زبون خوش گفتیم کامنتتو پاک کن پاک نکرد اعصابم خورد شد دوتا بارش کردم نی نی یارم زرت اومد منو تعلیق کرد 🙄🙄🙄

🚬