بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالتآوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد!
اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س) ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹 خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر بگو آمین💚💚
والا بدبختیاشونو ریختن تو سایت خوشیاشونم نگهداشتن برا خودشونتا چیزی میشه که به مزاجشون خوش نمیاد میا ...
اخه ن ک استقبال میشه
من ی بار فقط ی بار بعد عمری از خوشیام گفتم چون میونم با بابام شکرابه گفتم اینجا تاپیک بزنم بمونه یادگاری زرت ی از خدا بی خبر ک خودشم خیلی با پدرش مشکل داشت اومد اولین کامنت نوشته خوبه دیگ سایت شده واس این بچه سالای چشم بادومی پسند
آقا ما هر چ ب این ب زبون خوش گفتیم کامنتتو پاک کن پاک نکرد اعصابم خورد شد دوتا بارش کردم نی نی یارم زرت اومد منو تعلیق کرد 🙄🙄🙄