2777
2789

اعتماد به شما در اپلیکیشن دیوار چه ربطی به شغل و کانال واریزی تدریس زبان داره.

یه کمی هم حق با ایشونه.

من اهل خرید از دیوار نیستم نمیدونم این گزینه پرداخت امن چیه، ولی شما چرا مقاومت داری برای استفاده ازش؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داره حرف حق میزنه

شما اعصاب فروش آنلاین نداری

امروزه درحوزه علمیه،دروس اخلاقیِ عملی وسلوک وسیر الی الله وعرفانِ شهودی،بطور کلی ترک شده.آنچه مهم است تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودیست که مارا آشنا بحقیقت اسلام میکند وانسانیت رابما مینمایاند.دورانی ک حقیر نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بود و بس او هم وقتی به نماز می آمد عبا برسر میکشید و از عارف بودن اونیزکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدا میداند درمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و با چه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعد انقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی و معارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک را نوشتم؛ روزی ازحوزه آمدند وگفتند شما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتر و عمیقتر،تا برای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابها تا اندازه ای مفید است ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه ها را زنده میکند و روح اسلام را زنده مینماید تدریس حکمتِ عملی و تربیت طلاب ب عرفان شهودیست ک بنیاداولیه نفوس را تغییر میدهد و آنان را به طهارت واقعی و حقیقی میکشاند و اگر حوزه اینطور شود حاکمانی تربیت میشوند که مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریین امیرالمومنین علیهم السلام هستند و قادرند با طهارت و نفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشور و دنیا بگذارند و به اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود! این جواب کامل نیس زیرا همانطور که فقه و اصول و عربی مرز دارد، عرفانِ عملی و اخلاقِ شهودی هم مرز دارد و باید دنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه را ازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارند تهی و خالی نگذاشت. باذکر این مطالب علت اختفای علامه طباطبایی ها و گلپایگانیها مشهودمیشود حتی بعد از انقلاب...(علامه طهرانی رحمه الله)

یه مشتری داشتم میخواست جنس 30 هزار تومنی بخره، میگفت ارسال رایگان نیست؟😂کرایه خود پست فقط 70 هزار ت ...

خیلیا همینن

مدرس زبان انگلیسی هستم برگزاری انواع کلاس های آنلاین و آفلاین🫶🏻✨.
من خودمم جایی امن نباشه یکم زورم میاد خرید کنم یا از سایت هایی که نماد اعتماد داره میخرم یا اپ های ...

بابا این خیلی ی جوری بود شلوغش میکرد سر چس تومن

اعتماد به شما در اپلیکیشن دیوار چه ربطی به شغل و کانال واریزی تدریس زبان داره.یه کمی هم حق با ایشونه ...

وقتی شما ببنید طرف مدرس هس واریزی میزاره 

۲۰زبان اموز کامنت میزارن

و کانال و پیج داره همه رو هم فرستادم ؟

دیگ باید چیکار کرد؟

داره حرف حق میزنهشما اعصاب فروش آنلاین نداری

من اگ اعصاب نداشتم این همه خوب جوابشو نمیدادم

اخرش خودشون تند صحبت میکردن

خب حق داشته‌ بنده خدا 

اصلا ربطی به مبلغ نداره وقتی گزینه پرداخت امن هست  ادم عاقل برای خرید از‌اون استفاده میکنه و‌در غیر این صورت خب طرف شک میکنه دیگه، و حق داره اعتماد نکنه

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

عزیزم ساید برا شما چس تومن اینهمه میگی چس تومن

من سودم ۲۰ تومنه

بقیشو میدم مغازه دار

اصلا هم برام چس تومن نیس این همه تبلیغ نمیکردم کسی بیاد ازم بخره

ولی میرین سمت انلاین باید جنبشم داشته باشن

وقتی شما ببنید طرف مدرس هس واریزی میزاره ۲۰زبان اموز کامنت میزارنو کانال و پیج داره همه رو هم فرستاد ...

آخه داری از یک اپ دیگه صحبت میکنی عزیزم. از یه کسب و کار دیگه. ربطی به هم ندارن.

شما باید یه راه دیگه برای کسب اعتماد پیدا کنی.

منم فروش آنلاین دارم، خرید آنلاین هم زیاد دارم. اگر زیاد با این موارد مواجه میشی لازمه بیشتر فکر کنی و راهی برای اعتمادسازی پیدا کنی.

خب حق داشته‌ بنده خدا اصلا ربطی به مبلغ نداره وقتی گزینه پرداخت امن هست ادم عاقل برای خرید از‌اون ا ...

خب من گفتم بهش همکاری میکنم با مغازه دار ها نمیتونم

چیکار کنم

آخه داری از یک اپ دیگه صحبت میکنی عزیزم. از یه کسب و کار دیگه. ربطی به هم ندارن.شما باید یه راه دیگه ...

نمیدونم

خیلی ازم خریدن و اینک کانال هامو دیدن رضایتشون جلب شد 

ایشون ب دوتا از اکانت هام پیام میدادن دنبال چیز ارزون بود

و نمیدونس دوتا اکانت منم

خب من گفتم بهش همکاری میکنم با مغازه دار ها نمیتونمچیکار کنم

خب با این‌ شرایط هم‌ ایشون حق داشته اعتماد نکنه ، 

من خودم به شخصه  اعتماد نمیکنم

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان