2777
2789
عنوان

ازدواج بدون عشق

60 بازدید | 7 پست

بخاطر سخت گیری های خانوادم میخوام ازدواج کنم ۱۸سالمه خانوادم نمیزارن با هیچکس دویت بشم هیچکاری هم نمیزارن بکنم خسته شدم هروز دعوا آرامش ندارم حتی کارم به تراپیست اینا هم کشید افسردگی شدید گرفتم  هرکی اومد جلو برا ازدواج هم رد کردن الان پسر عموم اومده جلو خانواده مخالفن ولی من تنها راه نجاتمه برا همین میخوا جواب مثبت بدم پسر خوبیه فقط دوسش ندارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پس چیکار کنم الانم زندگیم جهنمه مشت مشت قرص میخورم

الان توی این سن ازدواج کنی بیچاره میشی چون افسرده هم هستی فکر کردی مردا زن افسرده میخوان 

مرد میاد زن میگیره باهاش کیف کنه بگه بخنده فکر کردی زندگی یه روز دو روزه تموم بشه 

نامزد کنی تازه حرف و حدیث داستانا شروع میشن دیگه برای خودت نیستی 

ازدواج یعنی قبول مسئولیت شوهر داری بچه داری 

تازه میگی دوستش نداری که از همه بدتره 

فکر کردی عقدت کنه میشینه نگات میکنه باید باهاش رابطه داشته باشی که وقتی،دوستش نداری برات از مرگ سخت تر میشه 

به جای این تصمیم غلط درس بخون یه هنر یاد بگیر کار کن هزار راه هست که انجام بدی و از افسردگی نجات پیدا کنی گوشه ی خونه نشین بلندشو همه چیزو خودت تغییر بده

راهش چیه

عزیزم از چاله خودت رو ننداز توی چاه

آدم با بهترین موقعیت هم شوهر کنه باز هزارتا مشکل واسش پیش میاد فک کردی الکیه

درس بخون دانشگاه قبول شو خانوادت نمیزارن بری شهر دیگه؟