2777
2789

خانوادم سخت گیرن و هیچ وقت اجازه تنهایی بیرون رفتن نمیدن. حتی گوشیم برام نمیخریدن و این گوشیم که الان دارم خطهاش برای خانوادمه و چک میکنند.

از بچگی اینطور بود و منم عادت کردم

ادامه👇

حالا دوست مادرم به مادرم زنگ زد از دخترش که تنهایی رفته امریکا حرف میزنه. و هر وقتم جایی میشنویم که به دختر انقدر ازادی میدن. 

همیشه برام سواله

یعنی فامیلاشون پشت سر دختر حرف در نمیارن؟

📚📙📖 جواب توهین نمیدم. چون شانم بالاست.جوابتو ندادم یعنی دادم دور شو .درحدم نیستی باهات همکلام شم. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم خانوادم اینجورن و بودن با کلی بدبختی بزور راضی شدن کم کم میرم بیرون

برای من اصلا نمیزارن. ببین من حتی یکی از دختر خاله هام اونم کوچیکه و اخری نوه تونست سر کار بره

اونوقت من همش میگم که اون چطوری 

هم باباش اجازه داده و هم شوهرش.

.

حتی اونیکی خواهرش کلاس زبانو تنهایی میرفت

من یاه بچه بودم به مامانم میگفتم چرا اون تنهایی میره.

مامانم میگفت خانواده اون فرق داره. 

📚📙📖 جواب توهین نمیدم. چون شانم بالاست.جوابتو ندادم یعنی دادم دور شو .درحدم نیستی باهات همکلام شم. 

منم خانوادم اینجورن و بودن با کلی بدبختی بزور راضی شدن کم کم میرم بیرون

چجوری راضی شدن.

من هم بابام و هم مامانم سختگیرن.

۳۱

خداییی من با این سن اینقدر سخت میگیرن؟🥲ب ازدواج فکر کردی?حنما قاطعانه جلوشون وایسا سنت زیاده بچه ک نیسنی۱۴۸۰مشاوره رایگان خیلیم گیر دادن چون سنت اینه میتونی نامه از دادگاه بگیری نزار اینجور رفتار کنن وایسا جلوشون

خداییی من با این سن اینقدر سخت میگیرن؟🥲ب ازدواج فکر کردی?حنما قاطعانه جلوشون وایسا سنت زیاده بچه ک ...

شوخی میکنی🤣 نامه از دادگاه اونم سر خانوادم اونا میگند خیرتو میخواییم.

من خودمم عادت ندارم تنهایی جایی برم

خداییی من با این سن اینقدر سخت میگیرن؟🥲ب ازدواج فکر کردی?حنما قاطعانه جلوشون وایسا سنت زیاده بچه ک ...

ازدواج پسرا لاشین  اهل ازدواج نیستن.

ببین من خودم استعداد کاری دارم باور کن ثروتمند میشم.

ولی اصلا خانوادم اجازه کارهم نمیدن و حتی گفتم تو کارم بیاید کمک کنید میگند نه و وقتشو نداریم.