2777
2789
عنوان

پسرا ازدواجشون خیلی راحت تره

97 بازدید | 7 پست

از یکی خوششون بیاد میگن یا نه یا آره بالاخره حسرتش نمی‌مونه تودلشون

هر وقت احساس نیاز کنن زن میگیرن و تصمیم میگیرن مثلا میگن 25یا30یاهرچی ولی ما چی بگیم من باید بگم هر وقت خواستگار اومد هروقت یکی خواست اونموقع یه پسری تو فامیلمون 2یال میخواست زن بگیره الان گرفته چقدرم خوشحالن و شاد خودش انقد اینور اونور یکی بش گفته بله خودشم چهرش و انتخاب کرده

من باید منتظر بمونم بعد شاغل شدنم آیا یکی از من خوشش میاد اونقدم ماشاا.. خوشگلم خواستگار ندارم حق انتخابی نمی‌مونه از بین یه نفر باید گفت بله هی هعی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونام هزار جا میرن تا یکیش بشه کی گفته راحته هم برا اونا سخته هم ما اونا باید خونه و ماشین ردیف کنن ما جهیزیه کلا سخته

خطاب به سران کشور ایران سوریه لبنان اسرائیل و سایر کشور های وابسته:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  

ازدواج  اصلا ربطی به شاغل شدن نداره 

ببین نگو  شاغل شدم خاستگار میاد نگو فلان چیز شد بعد خاستگار  میاد  اصلا اینطور نیست چه بسا ما دخترایی رو داشتیم با تحصیلات عالی و شغل خوب اما خاستگار نداشتن 

به نظرم ازدواج قسمت و همته   صبر کن بزار قسمتت شه 

🍂🍁
کی گفته طفلی برادرم ۳۳سالشه سالمه کارداره ماشین داره زندوسته بشدت دست ودلبازه اهل هیچی هم نیست نه رف ...

منظورش اینه پسرا انتخاب میکنن ولی دخترا باید بشینن تا یکی پیدا بشه راست میگه