عاشقآرش مدیر عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 667 عنوان موهامو مشکی کنم یا بلوند تا داف به نظر برسم | مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 65 پست موهای خودم خرماییه دوستان!اگه خواستید عکس رنگ موهامو بزارم بگید اگه بالیاژ بلوند کنم خوب میشه؟ This was just meant to be🎼you will coming back to me🎼cause this is pure love🎼cause this is pure love🎼 امروز | 01:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جنگجوی_کوچولو عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 299 متشکرم!خب بلوند روش بزارم خوب میشه؟ باید به رنگ پوستت بیاد
عاشقآرش مدیر استارتر عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 667 بلوند چیه خدایی 😐موهات حیفه رنگ نکن خب میخوام داففف باشم🥲 This was just meant to be🎼you will coming back to me🎼cause this is pure love🎼cause this is pure love🎼
___ماهور___ عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 1071 متشکرم!خب بلوند روش بزارم خوب میشه؟ موهات رو لایت کن .ی لایت دخترونه .من خودم بودم کلا همینو نگه میداشتم.چون بوری بهت مشکی نمیادلایت شیک تره لطفا لایک نکنید .سپاس
kallissssssi عضویت: 1403/01/12 تعداد پست: 369 بالارو ببین. الان رنگ موهام اینه بعد تو گفتی سبزه ای؟ تو که خیلی نازی!!!! تو بلوند هم کنی بهت میاد
عاشقآرش مدیر استارتر عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 667 عزیزم همین جوری دافی کاش بودم🥲🤣 This was just meant to be🎼you will coming back to me🎼cause this is pure love🎼cause this is pure love🎼
عاشقآرش مدیر استارتر عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 667 باید به رنگ پوستت بیاد به چه رنگ پوستی میاد خب؟ This was just meant to be🎼you will coming back to me🎼cause this is pure love🎼cause this is pure love🎼
زامبی۱۲۳۴۵۶۷۸۹ عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 13476 چقدر موهات خوشرنگه 😍 ولی این خرمایی نیست بوره ممنون گلم.بور نیست. توی نور اینقدر روشن افتاده حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
سیراننن عضویت: 1403/05/29 تعداد پست: 883 خب میخوام داففف باشم🥲 یا فیس فرم کن یا لایت کن شیکه ༺ دنیـا دیـد من دقیـقا چـہ چیـزایـے رو دوست دارم،همونا رو ازم گرفـت ༻🖤😔
her_aram عضویت: 1402/01/22 تعداد پست: 490 واقعا؟؟ ممنونم بهش فکر میکنم اگه تار موهات نازکه خیلی قشنگ میشهاول با رنگ اکسیدانی رنگ کنی بعد یکی دوروز رنگساژ کنی با رنگ ژله ای ز غوغای جهان فارغ "دانش و آگاهی جزیره ای نجات دهنده در بین دریای وسیع جهل و نادانیست"
roz7280 عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 11909 این رنگ عالیه اما برا تنوع میخوای کنفی طور بزن عسلی هم خوبه یا تناژ قرمز
زامبی۱۲۳۴۵۶۷۸۹ عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 13476 بعد تو گفتی سبزه ای؟ تو که خیلی نازی!!!! تو بلوند هم کنی بهت میاد گندمی رو به سبزمعزیزم.ممنونم😘😘 حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
عاشقآرش مدیر استارتر عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 667 موهات رو لایت کن .ی لایت دخترونه .من خودم بودم کلا همینو نگه میداشتم.چون بوری بهت مشکی نمیادلایت شی ... لایت هم واقعا عالیه آره دوسش دارم This was just meant to be🎼you will coming back to me🎼cause this is pure love🎼cause this is pure love🎼
عاشقآرش مدیر استارتر عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 667 این رنگ عالیه اما برا تنوع میخوای کنفی طور بزن عسلی هم خوبه یا تناژ قرمز متشکرم برای تنوع نمیخوام، رنگ هایی که گفتید از بلوند بهتره؟ This was just meant to be🎼you will coming back to me🎼cause this is pure love🎼cause this is pure love🎼
زامبی۱۲۳۴۵۶۷۸۹ عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 13476 جوون سبزه نیستی که مرسی گلم.گندمی روبه سبزم حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎