2777
2789
عنوان

واسه چی بیداری رفیق🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 112 پست
خدا صبر بده تقدیر روزگاره ولی دنیا اینجوری نمیمونهخیلی به مسائل مذهبی عقیده ای ندارم ولی‌ میتونم بگم ...

بخدا دردام یک کتابه فقط واسم دعا کنید🥲

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم، من سحری خوردم، روزه گرفتم الان منتظرم اذان بگه نماز بخونم بخوابم

دعامون کن خواهر قشنگم

دخترامو دعا کن لطفا😭

وقتی واردسایت میشید در قالب ادب صحبت کنیدنگید مجازیه یه دل پشت اکانته بترس از روزی که بشکنیش آهش دامنتو خواهد گرفت....کاربربی ادب  ولی اگه بخوای بی ادبی کنی جوابتو میدم واز خودم دفاع میکنم✌😊باهم مهربان باشیم💚ودر اخر وقتی دلت از جایی پره وارد سایت شدی عقده هاتو خالی نکن😬یا کلا نمیتونی آروم شو بعد وارد سایت شو😄
سرفه اش درطول روز هم زیاد هست؟ دکتر نگفت کی خوب میشه؟

سرفه اش درطول روز هم زیاد هست؟ دکتر نگفت کی خوب میشه؟

خیلیییی

اسپری داد خوبه خوابیده

ولی نشستم استرس دارم دوباره سرفه کنه

تازه از نامزدم ک عااشق هم بودیم شدید جدا شدم.و حالم خیلی بده.من تا ته زندگیمو با اون میدیدم فکر میکردم تا تهش قراره مال هم باشیم.هنوز توی شوکم 

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
بخدا دردام یک کتابه فقط واسم دعا کنید🥲

ایشالا درست میشه 

یه نکته از من برادر کوچیک تر داشته باشین 

چون متاهل و بچه دارین  تو زندگی مشکلاتتون بزرگه و جنسش فرق میکنه 

تصمیم عجولانه نگیرید با کسی هم به غیر از یک نفر تو تصمیم گرفتنتون مشورت نگیرید.

مدرسه😂😂

چه زود بیدار شدی

شهرما یه هفته س تعطیله

تا شنبه هم تعطیلیم

ایشالا درست میشه یه نکته از من برادر کوچیک تر داشته باشین چون متاهل و بچه دارین تو زندگی مشکلاتتون ...

چشم

همسرم محل خدمتشه دیشب قبل اینکه بره حالش بد شد اما مجبور بود بره ساعت 1 خوابیدیم اما تا همین چند دقیقه پیش هر یک ساعت یبار از استرس حالش بیدار میشدم ببینم پیامی نداده حالش خوب شده یا نه الان پیام داد🥺🫂

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…