2777
2789
عنوان

کسی تا حالا جایی سراغ داره برای کاشت مو یا تزریق پلاسما؟ تهران و کرج!!

| مشاهده متن کامل بحث + 236192 بازدید | 1104 پست
سلام برادر من منظورم شخص شما نبود و کلی در مورد جو موجود گفتم بحث تبلیغ و ضد تبلیغ نیست اینجا فقط بیان واقعیت ها و تجربیات هست دلیلی هم نداره فقط نکات مثبت رو بگیم بالاخره همه جا کم و کاستی هست و باید واقع بین باشیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به شما بنده هم 3 ماه پیش به دلیل مشاهده همین تاپیک و موارد تبلیغاتی دیگه جهت کاشت مو به کلینیک جردن مراجعه کردم. واقعاً متاسف و نا امید شدم. جهت اطلاع عزیزان دیگه از روز اول شروع می کنم. 1 - بی نظمی و عدم احترام به مشتریان از همان تماس اول برای گرفتن وقت مشاوره مشهود هست خیلی بی حوصله و شلوغ 2 - در روز مشاوره خانمی به نام خانم ستایش که کاملاً مشخص هست اطلاعات پزشکی و فنی خیلی زیادی ندارد مشاوره دادند خیلی باز هم بی حوصله و سریع طی 5 دقیقه ! من سوال هایی هم کردم ولی با پاسخ های سرسری و بی حوصله ایشون مواجه شدم. کلی باز با خودم کلنجار رفتم ولی بابت همین تبلیغات به نظر من کاذب برای این دکتر تصمیم گرفتم انجام بدم کاشت مو نزد ایشان و هزینه را واریز کردم. اگر بحث این موارد تبلیغاتی و اعتبار کذب ( به نظر من ) دکتر نیلفروش زاده نبود با همان برخورد اولیه غیر ممکن بود اقدام کنم در این کلینیک. 3 - روز عمل بعد از انجام موارد اولیه وارد اتاق عمل شدیم. من 3 خانم را مشاهده کردم که شدیداً اختلاف داشتند با همکاران دیگه و در حال نفرین همکاران دیگه که انشالله اخراج بشه و .. حقش همینه و ... بودند و حسابی آدم با اون استرس اعصابش داغون میشه از این حرف ها. 4 - دکتر حدود 1 ساعت تشریف آوردن برای برداشتن نوار پست سر و بخیه فکر کنم. بعد که گراف ها توسط خانم های مسئول این بخش جداسازی شد دکتر مجدد تشریف آوردن و جای ورود گراف ها را مشخص کردند و وارد کردن گراف ها توسط خانم ها انجام شد. مجدد طی این زمان حرف های خیلی بی ربط و خاله زنک باعث اعصاب خوردی و تنش می شد. 5 - در هنگام عمل FIT هم باز شاهد همان صحبت های خاله زنک و بی ربط بودم و واقعاً آزار دهنده بود. 6 - خانمی به نام خانم بهرامی که واقعاً متاسف هستم برای ایشون بابت نحوه برخوردهاشون که نمی دونم به دلیل خستگی یا کلاً حالش اینجوری بود. به جز دفعه اول بقیه دفعه ها با دیدن این خانم و نحوه برخوردهای احساس می کردم پدر ایشون توسط من به قتل رسیده !!! 7 - متاسفانه بخیه پشت سر من بسیار نامناسب انجام شده و حتی بخیه باز شد و الان جای سر من مثل شکستگی به اندازه 2 سانت شکل بدی پیدا کرده و می خواهم بابت این موضوع شکایت کنم. بعد از 3 ماه هنوز سرم زخم هست خوب نشده. هنگام کشیدن بخیه هم واقعاً اذیت شدم و باز هم متاسفم اول برای خانم بهرامی بعد برای دکتر نیلفروش زاده و بعد برای خودم به دلیل انتخاب این مجموعه. نتیجه عمل هم فعلا مشخص نیست و امیدوارم با تمام اذیت هایی که شدم حداقل نتیجه خوب باشه. در کل تجربه من این هست : 1 - شما اثری از دکتر نیلفروش زاده در این عمل مشاهده نخواهید کرد و الکی به خاطر تبلیغات هزینه بیشتر ندهید. 80% عمل شما دست 4 تا خانم هست که نه دکتر هستند و نه آدم های با اخلاقی هستند. 2 - به دلیل همین تبلیغات کاذب و شلوغ شدن کلینیک همین خدماتی که در بالا گفتم بسیار بد و بی نظم و بدون احترام به مشتری ارائه می شود. نموه بارز شکم سیری. 3 - با قیمت کمتر حداقل پیش دکتر های با انگیزه برید. این عمل واقعاً کار فوق العاده ای نیست و دکتر های با تجربه ولی با تبلیغات و مشتری کمتر انگیزه بهتری خواند داشت برای انجام و حتما کیفیت اگر بیشتر از این خانم ها نباشد کمتر هم نیست. بنده انتظار داشتم اگر حدود 3 میلیون بیشتر هزینه می کنم ولی حداقل خدمات مناسب + برخورد خوب و پشتیبانی مناسب داشته باشم که واقعاً محقق نشد. این کلینیک را واقعاً با توجه به تجربه خودم و طرز کار الانش پیشنهاد نمی کنم. نقش دکتر نیلفروش زاده هم در این کلینیک 90% تیلیغاتی هست و برای ایشون هم متاسفم که با احساس و امید و در نهایت سرمایه مردم اینطوری بازی میکنه واقعاً حلال نیست. پیروز باشید.
سلام دوستان منم 6 ماه که کاشت انجام دادم خیلی راضیم اصلا فکر نمیکردم اینطور بشه بیشتر شبیه معجزس لذتبخش ترین قسمتش اینه که میبینی مثل جوونه های گندم رو سرت شروع به جوونه زدن میکنه البته جایی که رفتم عالی بود هم کیفیت کارشون هم از نظر قیمت کلینیک رونیک تو گاندی شماره مشاورشو میذارم هر کی خواست استفاده کنه 09101440004
مجید جان الان پیگیر کارم هستم و بعد از رفع مشکل برای اینکه شک و شبهه ای برای دوستان ایجاد نشه(نظیر اینکه برای تخریب وجهه ی دکتر این حرف ها پیش امده) کل عکس هامو میزارم تا ببینید
سلام سامان جان آره دقیقا همه ی حرفای شما رو منم تایید میکنم! شنیدی بچه های اتاق عمل چه بحث هایی می کردند؟؟؟ فک کنم دیدند من شاکیم آرامبخش دادند بم با اینکه گفتم نیاز ندارم تا بخوابم مزاحم چرت و پرتاشون نشم به شما هم گفت پشت سر کلویید ایجاد شده؟حتما هم به عهده نگرفت و شونه خالی کرد؟ تزریق کورتون براتون تجویز کرد؟ کاشت جلوی سر چطور بود؟
اکانت قبلیم مشکل پیدا کرد دوباره ثبت نام کردم. سامان هستم. "سلام سامان جان آره دقیقا همه ی حرفای شما رو منم تایید میکنم! شنیدی بچه های اتاق عمل چه بحث هایی می کردند؟؟؟ فک کنم دیدند من شاکیم آرامبخش دادند بم با اینکه گفتم نیاز ندارم تا بخوابم مزاحم چرت و پرتاشون نشم به شما هم گفت پشت سر کلویید ایجاد شده؟حتما هم به عهده نگرفت و شونه خالی کرد؟ تزریق کورتون براتون تجویز کرد؟ کاشت جلوی سر چطور بود؟" بله متاسفانه بحث های این دختر های اتاق عمل واقعا آزاردهنده بود بین حرفا هم صحبت های رکیک وجود داشت که اینجا نمیشه گفت ! خیر تزریق کورتون که نداشتم. من کلا رفتم پیش یک دکتر دیگه برای پیگیری معالجه زخم های پشت سرم خیلی هم خونسرد برخورد کردند انگار نه انگار که اتفاقی افتاده. کاشت جلو هم من راضی نبودم خیلی. تعداد کاشت تار ها در FIT خیلی کم بود به نظر من نسبت به بقیه عمل هایی که دیدم. FUT بد نیست. فقط امیدوارم نتیجه نهایی خوب باشه و از خدا این رو می خوام.
با سلام من چند وقتی بود که دنبال موضوعات کاشت مو برای خودم بودم و تحقیقات بسیاری انجام دادم تقریبا روش های مختلف کاشت مو رو ازشون اطلاع دارم یه نکته ای باید در جهت نظرات دوستان بگم اونم اینه که روش SUT جدیدترین روشه من خودم 54 روزه که تو کلینیک رنسانس انجام دادم و تو دنیا هم ثابت شدست چون وین رونی و سیلیو برلوسکونی با همین روش کاشت مو انجام دادند ایشالا در روزهای آینده از روند رشد موهام عکس میگیرم تا ببینید
2810