2777
2789
عنوان

کسی تا حالا جایی سراغ داره برای کاشت مو یا تزریق پلاسما؟ تهران و کرج!!

| مشاهده متن کامل بحث + 236193 بازدید | 1104 پست
قاصدک سلام اولا در مورد موفقیت کاشت مو در خانم ها، اگر و اما هست. که تو پستهای قبلی در موردش صحبت شده. به طور کلی کاشت مو در افرادی موفقیت آمیز هست که دلیل ریزش موی اونها هورمونهای آندروژن باشند. در مورد افرادی که دلیل ریزش موی اونها هورمونهای اندروژن هست اما سطح طاسی اونها محدود هست ( مثلا شقیقه ها) : بله امکان کاشت مو هست فقط تراکم موهای کاشته شده شاید به اندازه موهای عقبتر نشند. که پاسخ دقیق به اونهم برمیگرده به کیفیت و کمیت بانک مو.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاشت مو میتونید داشته باشید اما نتیجه اش طبیعی هست یا خیر و نمیدونم. نیاز به مشاوره دارید. یکی از محدودیت های کاشت مو . لزوم رعایت فاصله بین گرافتها است. بنابراین موهای کاشته شده شما با موهای قبلی شما از نظر تراکم هارمونی نداشته و احتمال اینکه نتیجه کاشت طبیعی نباشه زیاده. به هرحال مشاوره با پزشک بهترین کاره.
سلام آقا ساسا خوبین؟؟چن تا سوال داشتم: 1...من الان 20 یا 30 درصد موهام جلوی سرم مونده...اگه برم سرکارو پول بیاد دستم میخام بکارم...ب نظرت خوبه اینکارو بکنم و ب چ روشی چون میخام پرپشتشون کنم..26 سالمه 2..از ماینو استفاده نمیکنم چون سرم از وقتی شروع کردم ب استفاده ازش خارش افتاد اما تو فروم تاکید میکردن ک حتما استفاده کنم تا نتیجه بگیرم اگه تبلیغ نباشه گفتن ماینو داورخانه البرز بزنم..نظر شما چیه؟؟...الان نلا مصرف میکنم و فینا ابوریحان...اما تو فر 3..موهای دیگه قسمت سرمم نازک شدن و دارن میریزن...چی مصرف کنم واس بهتر شدنشون؟؟ 4..موهام بد نبود خبر نداشتم سشوار حتی باد سرد شم مضر واس همین با خیال راحت استفاده میکردم..میچسبوندمش ب ریشه موهام تا حالت بگیره..کاش اینکارو نمیکردم 5..رفتم امروز آمپول بیوتین و بپانتن بگیرم گفت دوتا دونش میشه 35 هزار منم بیخیال شدم 6..چن ماه پیش رفتم پیش دکتر نخعی و دیگه نرفتم..نیاز هس برم دوباره؟؟ 7..ی کیلینیک خوب معرفی میکنی؟نظرت در مورد ایرانفیت؟؟ 8..از ی پودری استفاده میکنم واسه پرپشت نشون دادن موهای سرم هر روز میزنم به اضافه تافت اما آخرشبا میشورمشون و نمیزنم تا فردا صبح...ضرر نداره؟؟ 9..واس خارش سرم چیکار کنم؟؟؟ 10..شامپوی موهای چرب اویدرم و فولیکا خوبه؟؟شامپو باعث ریزش میشه اصن؟؟در حال حضر آلپسین و سینره(چرب) دارم 11..راسی ی دوماهی میشه خدمتم سربازیم تموم شده آیا کلاه رو ریزش تا ثیر داره؟ 12..امکانش هس ک مو بکاریو در نیاد؟ 13..ی عمل جراحی داشتم تو سرم و موهای روی خط عمل سرم ریخته ..آیا اونجا امکان کاشت مو هس؟؟ آقا ممنونم...شرمندت شدم...هنوزم سوال دارم اما یادم نیومد..باور کن خیلی داغونم کرده این موها
سلام دوست عزیز انشاالله نتیجه عملتون خوب واقع بشه...شما چقد هزینه کردین؟؟چن سالتونه؟؟چقد از موهاتون رو ازدست داده بودین؟؟و اگه امکانش هس از قبل و بعد عملتون عکس بزارین
اقای s سلام تا زمانی که عکس یر شمارو نبینم نمیتونم پاسخ کاملی بدهم. اگر ریزش موی شما قطع شده برای کاشت اقدام کنید. در مورد کارهایی که میتونید جهت جلوگیری از ریزش موهاتون و همچنین افزایش ضخامت اونها انجام بدید، اونچه که من میدونم تحقیقات فعلی تاثیر چند مورد رو فقط ثابت کردن : 1- زندگی سالم ( تغذیه خوب ، پرهیز از دخانیات؛ کنترل استرس ) 2- استفاده منظم از مینوکسیدیل 5% 3- اگر ریزش مردانه باشد استفاده از فیناستراید 4- کنترل بیماریها ی احتمالی مثل اختلالات هورمنهای جنسی، کورتیکواستروئیدها، تیروئید و اکمبودهای تغذیه ای مثل کم خونی مابقی مواردی که پیشنهاد میشه مثل بیوتین، اکوفان، زینک و امثالهم گرچه به ضرر هستند اما نتایج تحقیقات در مورد اونها یا کافی نبوده و یا ثابت نشده اما چون بی ضرر هستند توصیه میکنند. خارش سرت احتمال زیاد به خاطر اون پودر هست و بنابراین کنار بگذارش یا کمتر استفاده کن. کلینیک خوب رو خودت پیدا کن، من نمیگم چون نمیخوام تبلیغ بشه. به نظر من فعلا یک دکتر خوب پیدا کن تا درمانهای دارویی داشته باشی و اگر ریزش موهات قطع شده یا خیلی کم شده، منتظر نباش برای کاشت مو اقدام کن. کلاه تاثیری روی ریزش مو نداره، مگر اینکه فرد زیرش زیاد عرق کنه و بهداشت رعایت نکنه. در مورد خط جراحی سرت. آیا موهای کنار روش پر نکردن. چون اگر به بافت پوستت آسیب جدی وارد شده باشه. کاشت رو اون نقطه جواب نمیده. تا حالا کسی ندیدم که پیش پزشک متخصص کاشت مو گرده باشه و اصلا نتیجه نگرفته باشه. کیفیت نتایج برمیگرده به بانک موی شما ، سطح طاسی و کیفیت پوست.
اقای موسی سلام قبل از هر چیز تبریک. امیدوارم نتایج اینقدر خوب بشه که این اتفاق فراموش کنید. تو عمل من هم تکنسین ها از این حاشیه ها داشتن. باید بهشون تذکر میدادی گرچه قصد توجیه کار رو ندارم. من این کار کردم. گفتم وقتی بحثتون موارد غیرکاری هست من نگران میشم لطفا دقت کنید. دیگه جیک هم نزدن. خودتو وسواسی نشون بدید تا دقت بیشتری بکنن. نگران نباش، قول میدم با کلی خبرای خوب میای. فقط یادت نره، منتظرتیم. نیای و عکس نذاری کم معرفتی کردی... نری پیدات نشه پسر
آقا ساسا ممنون از پاسخگوییتون...اون عکسایی ک گذاشتم جوابگو نیستن؟؟؟ در مورد ریزش مو هم بگم موهای کف سرم نازک شدن و خط عملم دقیقا موهای اون قسمت ریخته و ب نظرم آسیب دیده باشه پوستم
s نازنین سلام. صبحت بخیر. من متوجه عکسات نشدم. الان دیدمشون. طاسی شما درجه اش پایین هست فعلا. میتونی بکاری، خوب هم میشه. اما بی نتیجه است چون فکر کنم هنوز ریزش موهات قطع نشده باشه. راهکار منطقی اینه که دو سه سال دیگه صبر کنی. و طی این مدت از روشهای درمانی که ریزش مو ها رو کنترل میکنن استفاده کنی. به هر حال اگه ریزش موهات قطع شده یا کاهش محسوسی پیدا کرده، برای کاشت اقدام کن. فکر کنم دو جلسه fit بخوای. که حدود 4 م میشه. فقط یک نکته: وقتی درجه طاسی کم باشه، خیلی مهمه که نوع کاشت به نحوی باشه که تراکم و مهمتر از اون جهت رویش مو با موهای قبلی انطباق داشته باشه. هر وقت خواستی بری برای کاشت یه پزشک خوب رو پیدا کن و حتما این قضیه رو ازش بخواه. راستی هیچ وقت دنبال ترمیم مو با این کلاه گیس ها نری. خط عملت رو که به چشم ما نیومد احتمالا موهای کناری پرش کرده باشن
آقا ساسا سلام و عرض ادب دقیقا متوجه این قسمت نشدم میشه:(فقط یک نکته: وقتی درجه طاسی کم باشه، خیلی مهمه که نوع کاشت به نحوی باشه که تراکم و مهمتر از اون جهت رویش مو با موهای قبلی انطباق داشته باشه. هر وقت خواستی بری برای کاشت یه پزشک خوب رو پیدا کن و حتما این قضیه رو ازش بخواه.) 2..ب نظر خودم هنوز ریزش دارم ب نظرتون فینا و ماینو استفاده کنم؟ 3..میشه چن تا دکتر خوب ک کارشون عالیه رو معرفی کنید؟؟البته همه خوبن اما اونایی ک شما میشناسید منظورمه..ب نظرم تبلیغ نیس چون از نظر مادی چیزی عاید شما نمیشه.. 4..چشم حتما نمیرم...قبل از آشنا شدن با شما و دیگران دوستان تصمیم بود ک برم اما وقتی تجریبات شما رو خوندم حاضر شدم طاس بشم اما اینکارو نکنم 5..ی خواهش ازتون داشتم..میشه لطف کنی ی عکس از الانت بزاری و همینطور قبل کاشت..اون قبلیا رو ک گذاشته بودین دیدم..اگه ممکنه 6..آقا ساسا پودر پرپشت کننده هرروز استفاده شه و شب شسته بشه بهمراه تافت مشکل خاصی نداره؟؟چون واقعا کم پشتی آزارم میده 7..آفا ساسا شستن هز روز مو آسیب میزنه؟ ممنونم از جوابتون
سلام شستشو هر روزه خیلی هم خوب و شاید اصلا ضروری باشه. من که هر روز میشورم. پودر پر پشت کننده باعث خارش پوست سرت شده و خوب بهش حساسیت داری. منطقیش اینه که نزنی یا مصرفش هر روزه نباشه. پزشک معرفی نمیکنم. درخواست نکنید. در مورد اون مطلبی که گفتی متوجه نشدی : بین برای من که فقط دور سرم مو داشتم. موها رو به نحوی کاشتند که جهت رویشش به سمت بالا باشه اما برای شما باید به نحوی دربیاد که به یک طرف بخوابه. این هنر متخصص هنگام کاشت مو هست. اما در مورد تراکم مو ، طبیعی اینه که همه سر تراکمش یکنواخت باشه. شما یکجاهایی از سرت موهاش تراکمش خوبه، موهای کاشته شده هم باید همون تراکم داشته باشه. در مورد عکس، مجبورم کردی یه سلفی یهویی بندازم. درحالیکه نیاز شدیدی به آرایشگاه داشتم. به هر حال برات انداختم و گذاشتم. ادرسهای زیر رو سرچ کن تا ببینی. عکس دوم از بالای سرم هست خواستم نشون بدم که تراکمش یکی هست. واقعا حتی شونه هم نزدم که عکس کاملا رئال باشه. توجه داشته باش که طاسی من شدید بوده. یعنی فقط دور سرم مو داشت. عکس قبل کاشت ندارم چون همش سرم ترمیم مو بود. یه دونه تو پرونده پزشکیم دارم تو مطب دکتر که کاش ازش عکس مینداختم میدیدی چه وخیم بوده اوضام. تو که موهات خیلی بهتر از منه. درجه طاسی من 8 بود شما فکر کنم 4 باشی. http://uupload.ir/files/4c95_img_۲۰۱۵۰۷۲۸_۱۴۳۴۵۳.jpg http://uupload.ir/files/7ov6_img_۲۰۱۵۰۷۲۸_۱۴۳۵۵۷.jpg