2777
2789
عنوان

کسی تا حالا جایی سراغ داره برای کاشت مو یا تزریق پلاسما؟ تهران و کرج!!

| مشاهده متن کامل بحث + 236193 بازدید | 1104 پست
سلام

منو یادتون میاد آقای ساسا

اولای این تاپیک در مورد کاشت سوالاتی پرسیده بودم

تقریبا کمی بعد از شما همسر منم کاشت مو انجام دادن

خیلی هم راضی هستن الان دیگه کاملا جلوی سرشون پرشده

فقط یه نکته

موهای همسر من کاملا صافه ..اصلاحا میگن مو گربه ای.. هیچ حالتی نداره

ولی اینایی که کاشته بصورت فر در اومدن و حالت دمیج دارن

موی شمام همینطور شده بود؟ وز و شکسته شکسته بود؟

یا موی شخصی رو دیدین که اینجوری شده باشه؟

اگه بله درست میشه حالا یا نه؟

البته سشوار میکشن درست میشه ولی خوب من واسه سشوار خودم نگرانم خخخخخ

ممنون از لطفتون
اقا مسعود عزیز
من متخصص نیستم که بتونم نظر دقیق بدم اما سطح طاسی من از شما هم بیشتر بود. موهام هم مثل موهای شما نازک. بنابراین به نظرم میتونی کاشت بری. بهتره از چندتا دکتر دیگه هم نظر بخوای.
کچل عزیز
شلتوک برنج که میتونی اونو بکوبی و توی ماست یا سالاد بریزی میل کنی برای کاهش ریزش مو و پیشگیری از سفید شدن مو موثره. دلیلش شاید ویتامین های گروه ب باشه و شاید هم ترکیباتی باشه که هنوز بشر به اون پی نبرده.
گیلاس خانم
اولا تبریک به شما و همسرتون. موهای کاشته شده به تدریج جا میوفتن. یکسال باید فرصت بدید تا جا بیوفتن اما به هرحال چون از پشت و بغل سر گرفته میشن حالت مجعد تری دارن نسبت به بقیه موها. البته نحوه کاشت دکتر هم مهمه دکترها جوری موهارو میکارن که موقع دراومدن مجعد باشن تا فضای بیشتری از سر فرد بپوشونن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی خانم مهسا !
امروز رفتم عطاری خریدم خیلی هم ارزونه من 2 هزار دادم خریدم ببینم چطوریه دیدم یک پلاستیک بزرگ شلتوک گذاشت جلوم که فکر کنم واسه 2 هفته بسه !!!. البته خیلی بنظر میرسه خوردنش سخت باشه و موندم چطور بخورمش. البته به قول آقا ساسا با ماست فکر کنم بشه دادش پایین یجوری...
ممنون اقای ساسا
امید تازه ای به من دادید
تو این هفته انشالله چند تا دکتر دیگه میرم و خبرش را میدم
فقط یک سوال
من چون قدم بلنده وسط سرم خیلی دیده نمیشه
بهتر نیست به دکتر بگم بیشتر جلوی سرم بکاره؟
البته نه به اون صورت که مثل یک تل بشه ولی طوری که مثلا 80 درصد را جلو بکاره بقیه را وسط سر

مهسا خانم عکس های من را دیدید؟
ممنون اقای ساسا
امید تازه ای به من دادید
تو این هفته انشالله چند تا دکتر دیگه میرم و خبرش را میدم
فقط یک سوال
من چون قدم بلنده وسط سرم خیلی دیده نمیشه
بهتر نیست به دکتر بگم بیشتر جلوی سرم بکاره؟
البته نه به اون صورت که مثل یک تل بشه ولی طوری که مثلا 80 درصد را جلو بکاره بقیه را وسط سر

مهسا خانم عکس های من را دیدید؟
آقا این شلتوک برنج حقیقتا چیز بد مزه ایه ...من که هر کاری کردم نتونستم لب بزنم بهش... نه با ماست نه تو سوپ هیچ رقمه راه نمیده و نمیشه دادش پایین. می خواستم بپرسم جز این ماده غذایی آقا ساسا ماده غذایی نمی شناسید که منبع ویتامین های گروه بی باشه ؟ مثل همیشه ممنون که وقت می زارید و پاسخ میدید !
کچل جان . این که دلیل تاثیر شلتوک یا سبوس برنج بر کاهش ریزش مو فقط به خاطر ویتامینهای ب هست یا نه. مشخص نیست. مگر نه که میگفتیم برو ویتامین ب کمپلکس بزن. سبوس برنج بگیر. آسیابش کن و بخور. این هم میشه.
من امروز رفتم یک مرکز دیگه
اونجا به من گفتن شما جلوی موهات را فعلا fut بکار به مبلغ سه تومن اگه توصیه های ماه اول را هم انجام بدی تضمین میکنیم موهات نریزن و دائمی باشن
برای وسط سرت چون فعلا مو داری نمیخواد fit کنی
مبلغ هم سه میلیون به من گفتند
کلینیک آبنوس تو مشهد
حالا فعلا میخوام فکر کنم
بعد من سه سال قبل لیزیک کردم تو این عمل که برای من مشکلی پیش نمی یاد؟
از دکتر اونجا پرسیدم گفت نه مشکلی نیست
ولی میخوام مطمئن شم
fut اصلا انجام نده لطفا. اولا خط برش در بهترین حالت برات میدونه و خیلی میان الان fitروش میکنن که روی خط برشfutرا بپوشونه.کاشت مو به روش fitجذیدتره حدود ۹سال دیگه تو مرکز ما fut انجام نمیشه. به نظرم تو سایت ای خارجی در مورد هر دو روش بخونی بهتر از اینکه من یا همکاران برات بگم
مسعود جان سلام
البته اطلاعات خانم دکتر مهسا بیشتر از بنده هست و من صرفا تجربه عمل خودم رو دارم اما ایشون در این خصوص قطعا مطالعه کردن و دوره دیدن. در مورد خودم خط برش fut ام به شرطی معلوم میشه که سرم مثل سربازها با نمره 4 بزنم که خوب هیچوقت لازم نیست.
عمل fut خوبیش دوتا چیزه یکی اینکه یک عالمه مو میتونن برداشت کنن و دوم اینکه فولیکولهای موها رو زیر میکروسکپ جدا میکنن بنابراین آسیب نمیبینه و تقریبا هرچه برمیدارن کاشت میشه و درمیاد. اما fit خوب جراحی نیست، خط برش نداره، هزینه اش نصف هزینه fut هم هست اما اصلا نمیتونه مثل fut موهارو پر کنه. مگر اینکه شما هر چند ماه یکبار بری fit کنی . 2، 3 تا fit هرکدوم با فاصله 4 ماه خوب نتیجه اش مثل یکبار fut هست. اما حوصله میخواد.