2777
2789
عنوان

کسی تا حالا جایی سراغ داره برای کاشت مو یا تزریق پلاسما؟ تهران و کرج!!

| مشاهده متن کامل بحث + 236193 بازدید | 1104 پست
الهام خانم
سلام
اولا هر فردی که ازدواج میکنه بایستی این احتمال رو بده که در آینده شاید همسرش ظاهرش تغییر کنه. چاق بشه ، موهاش بریزه ، خدای ناکرده بیمار بشه یا مثلا بچه دار نتونه بشه. و با این شرط ازدواج کنه که این مسائل قرار نیست ذره ای از علاقش کم کنه. مسلما شوهر شما و خود شما هم اینجوری هستید و به این نکات توجه دارید. اگر من مو کاشتم به خاطر خودم بوده و اگر شما میخواید موهاتون حفظ کنید هم به خاطر خودتون هست. شوهر شما با کم مویی شما مشکلی نداره و بیشتر دوست داره شما شاد باشید تا بخواید برای ریزش موهاتون گریه کنید . پس اگه واقعا به فکر شوهرتون هستید و اون دوست دارید اینقدر غصه کم مویی تون نخورید.
در مورد پی آر پی تو برخی پستها گفتم، تزریق پلاکت هست نه تزریق سلولهای بنیادی. از اینکه موثره یا نه اطلاعی ندارم. دکتر نیلفروش اون رو بیفایده میدونه اما به هرحال بهتره درموردش با افراد موثق ( اعضاء هیئت علمی دانشگاه باشن نه این دکترهای کاسب کار) مشورت کنید. نیلفروش زاده هم عضو هیئت علمی است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آقای ساسا الان راضی هستید از کاشتتون؟ برای ابرو هم همین دکتر رو تایید میکنید؟ کسی رو دیدید که ابروشو کاشت طبیعی مو انجام داده باشه؟
بال زدن پیش از موعد اصل دیوونگیه! فرقی هم نمیکنه که جوجه عقاب باشی یا جوجه کلاغ!
سلام آقا ساسا

من قبلا هم پیام داده بودم که خیلی نا امید بودم اما شما و آقا سهیل من رو با حرفاتون بازم امیدوار کردید. بخصوص وقتی عکس های عمل آقا سهیل رو دیدم خیلی به زندگی امیدوار شدم... واقعا عملشون خوب بوده و خدا رو شکر .. بهشون تبریک می گم ... یک خواهشی دارم.. میشه شما هم چند عکس در وبلاگ آقا سهیل یا جای دیگری بزارید تا همه استفاده ببرن و امیدوارتر شن ؟ ممنون میشم .

باز هم از همتون بابت این گردهمایی تو این سایت تشکر می کنم.
سلام
خدمت دوستان محترم عرض کنم که عکسهای جدیدی رو خدمت آقا سهیل ارسال کردم که اگه دوست داشت تو وبلاگش بذاره. اینجا که امکانش نیست. نوشته آپلود عکس اما ارور میده. آدرس وبلاگش هم هست /http://fut.blogfa.com .
قبل کاشت فقط موهای دور سرم رو داشتم.
اما خدمت خانم ازرم، بهتره همسرتون برند برای مشاوره، باید ویزیت بشن. کاشت مو برای پرپشت کردن مو هم کاربرد داره اما باید پزشک ببیندشون. دوتا مسئله هست اولا بهترین زمان کاشت وقتیه که ریزش موها قطع شده باشه ( حداقل برای یکسال) دوما سوراخهایی که برای کاشت مو میکنن امکان داره به موهای جانبی آسیب برسونه. بنابراین باید بسپاریش به یک دکتر ماهر تا موهای فعلی آسیب نبینند. در حقیقت اگه بین موهاشون خالیه یا یه قسمتهایی طاس شده باشه کاشت مو نتیجه بخشه. اما اگه نه فقط کم پشت باشه کاشت فعلا انجام نشه.
مسابقه آشپزی دوستان کلوب ستاره ها

عکسها همراه با دستور - موضوع شماره 2: ژله انار
عکساهای موضوع شماره 2 در صفحه 13
لطفا بیاین و رای بدین
ممنونیممممممم

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=606981&PageNumber=13&msg=ok

خدای مهربونم دوستت دارم
با اجازه دوستان
یک مسابقه جذاب
مسابقه آشپزی دوستان کلوب ستاره ها

عکسها همراه با دستور - موضوع شماره 2: ژله انار
عکساهای موضوع شماره 2 در صفحه 13
لطفا بیاین و رای بدین
ممنونیممممممم

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=606981&PageNumber=13&msg=ok
خدای مهربونم دوستت دارم
سلام
ازرم عزیز تا جایی که من مطلع هستم تزریق سلولهای بنیادی برای درمان طاسی در حال تحقیق و بررسی هست و هنوز به یک روش کاربردی عمومی تبدیل نشده. مسلما در اینده روشهای بهتری برای کاشت ابداع میشه که میتونه نتیجه بهتری هم داشته باشه.
با تشکر از اقای ساسا و عشق ساسا
عکس هاتون که موها در اومده بود را دیدم خیلی خوشحال شدم
من هنوز نتونستم دکتر خوب تو مشهد پیدا کنم
کلینیک کاشت مو زیاده اما واقعا نمیدونم کدوم کارشون خوبه
کسی نمیتونه من را راهنمایی کنه
خصوصا اقای ساسا و عشق ساسا