2777
2789
عنوان

کسی تا حالا جایی سراغ داره برای کاشت مو یا تزریق پلاسما؟ تهران و کرج!!

| مشاهده متن کامل بحث + 236193 بازدید | 1104 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دوباره نوشتم
با تشکر از اقای ساسا و اقای عشق ساسا که تجربیاتشون را در اختیار بقیه قرار میدهند
من الان 26 سال و 9 ماهم هست و موهای جلوی سرم بجز تک و توکی همه اش ریخته ولی موهای بالای سرم حدود 80 در صد و موهای پشت سرم کامل هست
ایا واقعا باید تا سی سال صبر کرد؟
من مشهدم ایا دکتر خوبی در مشهد میشناسید یا برای کاشت مو برم تهران بهتره؟
لطفا یک راهنمایی هم برای من بکنید دعاتون میکنم
سلام ساسا جان من 32 سالم هست ودچار طاسی سر هستم خیلی راجب ترمیم مو فکر میکردم خیلی هم تبلیغ میکردن کاشت خوب نیست من هم داشتم این اشتباه و میکردم که برم ترمیم کنم دستت درد نکنه اینها خیلی تبلیغات الکی میکنند منتها راجب کاشت من دوست دارم مل شما کاشت خوبی داشته باشم نظرتون راجب این مرکز fit ایران چیست ؟بعدش من پوست سرم خیلی چربه یعنی زود زود چرب میشه کدوم روش بهتره برام ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام خدمت دوستان تازه وارد
برای کاشت مو حتما به مرکزی مراجعه کنید که زیر نظر متخصص پوست ( توجه کنید متخصص پوست و مو) اداره بشه. بنابراین حتما مدرک پزشک رو بپرسید. پزشک بایستی کار کاشت رو خودش انجام بده و برداشت fut یا همون نوار مو رو هم خودش برداشت کنه.
حتما شما تو مشهد دکتر خوب برای این کار پیدا میکنید من کسی رو نمیشناسم. در ضمن سن ملاک خوبی برای تشخیص زمان مناسب کاشت نیست. اگه ریزش موهای شما قطع شده یا خیلی کم شده زمان مناسبی برای کاشت هست. برید بکارید. با این توصیفی که کردید کله تون جون میده برای کاشت.
بابای سروش نظر من اینه که این کلینیک هایی که اسم آوردین جالب نیستند چون سرمایه گذاراشون معمولا یا پزشک عمومی هستند یا غیرپزشک. یکی دو تا پزشک رو به عنوان مسئول فنی کلینیک جذب میکنن اما تمام کار رو تیم و دستیاران پزشک که معمولا جوان و کم تجربه هستن انجام میدن. با تبلیغات زیاد هم سعی در جلب مشتری دارند. البته این نظر منه.
اگه طاسی شدید دارید روش ترکیبی fut و fit و اگه طاسی شما کم باشه خوب fut تنها. در ضمن نتیجه کاشت مو ارتباطی با چرب بودن مو نداره.
راستی برا من همیشه سوال بوده بعد از اینکه دوره درمان تموم شد چی میشه ایا ما یک مراقبت معمولی وعادی داریم یا اینکه نه باید مسایلی رو رعایت کنیم یا داروی خاصی مصرف کنیم در ضمن مثلا بعد از یک سال موهامونو چطوری باید کوتاه کنیم ایا شرایط خاصی داره یا هرجور بخوایم میتونیم
یکی دوتا قرص مثل فیناستراید رو بهتره که یکسالی مصرف کنید. ماینوکسیدیل هم خوبه که استفاده کنید. مراقبت دیگه ای نمیخواد. اصلاح و کوتاه کردن موهای کاشته شده هم شرایط خاصی نداره.
سلام
خوب الان دقیقا 8 ماه و نیم از کاشت موی من میگذره (چقدر سریع گذشت!!) . من از نتیجه کاشتم راضیم. تقریبا تمام سطح سرم که قبلا طاس بود الان پوشیده شده. جلوهاش با تراکم بیشتر و وسطش با تراکم کمی پایین تر. خدارو شکر خیلی راحت شدم. گرچه میتونم دوباره برم و جاهایی که تراکمش کمتر هست رو بکارم اما فعلا قصد این کار رو ندارم.