2777
2789
عنوان

کسی تا حالا جایی سراغ داره برای کاشت مو یا تزریق پلاسما؟ تهران و کرج!!

| مشاهده متن کامل بحث + 236192 بازدید | 1104 پست
منم یه دکتر خوب و منصف سراغ دارم.هر کی خواست معرفی میکنم
افراد منطقی خودشان را با دنیا تطبیق می‌دهند. افراد غیر منطقی سعی می‌کنند دنیا را با خودشان تطبیق دهند. پیشرفت بستگی به افراد غیرمنطقی دارد. جرج برنارد شاو .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آقا ساسا میشه لطف کنید عکس قبل و بعد عملتون رو برای منم ایمیل کنید ؟خدا هرچی میخواهید بهتون بده .خیلی دوست دارم یه نتیجه غیر تبلیغاتی رو ببینمserendipity.bird1386@gmail.com آقا ساسا تروخدا بفرستید برام خیلی نگرانم
سلام خدمت همگی
ببخشید ما رو بابت تاخیر در جواب دهی . عشق ساسای عزیز تبریک میگم. مطمئن باش که نتیجه خوبی خواهی گرفت. بیا و هر از چندی برامون بنویس. کاشت بعدی هم داری؟ اوضاع خوبه؟ قرار شد دوتا کاشت پشت هم بری دیگه. الان که ورم نداری. خوبی پسر. باور کن بهترین تصمیم عمرت گرفتی. خلاص شدی.

آقای عشق سا سا خیلی منتظریم بیاین و از مراحل انجام کاشت مو تون باخبرمون کنید آقای ساسا که واقعا لطف داشتن .چون دکتر وفایی کمتر از نیلفروش زاده می گیره میخوام بدونم اگه شما رضایت دارین ما هم وفایی رو انتخاب کنیم درضمن من تماس گرفتم هرینه Fut,Fit .چهار و نیم گفتن شما تونستید تخفیف بگیرید؟
با سلام به همه دوستان
اول از آقا ساسا تشکر میکنم خییییییییییییییلی زیاد .
الانم خیلی خوشحالم بابت کاشت مو . خودم و کسانی که تا حالا دیدنم فک میکنیم خیلی خوب شده .
خیلی پر شده .
من سه شنبه هفته پیش (4 تیر) عمل FUT رو انجام دادم و فرداش هم Fit . هر دو عمل رو هم 4 میلیون شد . 250 هزار تومن هم پول داروهاش شد .
پنج شنبه هم پانسمانشو باز کردم و برگشتم شهرستان .
هر روز هم میرم حموم و با شمامپو بچه سرمو میشورم .
درد و ورم هم اصلا ندارم .
قرار 10 روز دیگه بخیه های سرم رو بکشم و دارو ها رو شروع کنم .
کلی سوال از دکتر پرسیدم . همشو جواب داد و میگفت تو خودت اندازه یه دکتر میدونی !! خیلی چیزایی که من میدونستم منشیش نمیدونس .
کلی بروشور و کارت بهم داد که واسش تبلیغ کنم .منم این کارو میکنم . آدم خیلی خوبی هست .
منم در خدمت همه دوستان هستم .
ساسا 8945 جان بازم از تو ممنونم .
حتما براتون مینویسم .
با سلام
راستی خواهشا ترمیم مو نکنین (کلاه گیس). خیییییلی بده . میگن کلاه گیس نیس ولی کاش کلاه گیس باشه . . .
من یه وبلاگ درست کردم که عکس و مطلب اونجا میزارم . میتونید برید و ببینید .
اینم آدرسش
http://fut.blogfa.com/
سلام
آقای عشق ساسا تبریک میگم. من و تو سردمداران جنبش ضد ترمیم مو هستیم! کار درست انجام دادی. تو اینجا هم بیا و بنویس. دوست داشتی عکس من رو هم تو وبلاگت بذار. خیلی ها بهم ایمیل میدن و عکسم میخوان. البته اگه دوست داشتی.
آقا ساسا یه سوال ؟
دکتر گفته 10 روز بعد عمل بخیه ها رو بکشم و دو هفته بعد عمل داروهای زیر رو استفاده کنم .
میخواستم ببینم نظرت چیه ؟

1- Tablet Finpecia یک میلی ، یک عدد هر روز برای دو سال
2- Minoxidil 5% صبح و شب (30 - 60) قطره حداقل برای دو سال
3- Capsule Zinc یک عدد روزهای یکشنبه و چهارشنبه برای یک سال
4- Capsule Hematinic یک عدد روز های شنبه و دوشنبه
5- Capsule Rinfoltil یک عدد روز های سه شنبه و پنج شنبه
6- Shampoo C1 Caffeine Alpecin یک روز درمیان
7- Shampoo Ketoconazole یک روز در میان
سلام
داروی 1 همون فیناستراید هست که من هم ایرانیش مصرف میکنم. و معتقدم که هیچ فرقی نداره . هورمنی هست و موثره تو جلوگیری از ریزش موی مردانه. اما اگه میخوای بچه دار شی باید یکماه قبلش قطعش کنی.
داروی 2 و 3 که معرف حضور هست و من هم مصرف میکنم. هماتینیک ترکیب آهن و فولاسین هست زیاد مصرفش نکن حداکثر یکماه مگر اینکه کم خونی داشته باشی.
محلول 5 یه جور سرم مو هست ترکیبی از ویتامین و مینرال و داروهای گیاهی که به نظرم خوبه اما گرونه.
شامپو آلپسین رو من هم مصرف میکنم . کتوکنازول هم یک شامپو ضد ریزش و ضد قارچ هست که فکر میکنم برای یک دوره محدود به شما تجویز کرده باشه.
مرسی ساسا جان
کپسول هماتینیک رو هفته ای دوتا باید بخورم . فردا تماس میگیرم و دربارش سوال میکنم .
از شماره 5 ، کپسولش رو به من گفته مصرف کنم . اونم هفته ای دوتا. درست میگی ، گرون بود ولی من خریدم . نزدیک به 150 هزار تومن شد .
بازم اگه نکته ای بود لطف کن و بگو . . .
تشکر فراوان
جناب عشق ساسای محترم بهتون تبریک میگم
هم امیدوارم و هم مطمئن هستم که نتیجه ی خوبی میگیرد
یک سوال داشتم از شما ٢ برادر عزیز ممنون میشم جواب بدید ، قبل کاشت مو چه آزمایشاتی باید انجام داد ؟
با سلام .
violet جان خیلی ممنون از شما .
این آزمایش ها باید قبل کاشت مو انجام بشه .

HIV , Ab-HCV Ab-HBS , Ag&Ab-PT - PTT - BT - CT - CBC - BUN - Cr - BS - AST - ALT - Alk Ph - Blood Group&Rh

-
بیست عدد قرص سیپروفلوکساسین 500 میلی گرم یک عدد صبح و شب ، دو روز قبل عمل شروع شده و تا پنج روز بعد عمل ادامه پیدا میکنه .
آمپول دگزامتازون یک عدد عضلانی عصر روز قبل عمل باید تزریق بشه .
همین . . .
موفق باشید
2810