2777
2789
واقعا هم نمیشه با کسی راجبش صحبت کنی مگر با اهل علمش .بهرحال ببخشید اذیتت میکنیم و سوال میپرسیم ازت ...

اره واقعا من تو این سایت فهمیدم حسم اوکیه قبلش بهش توجه نمیکردم 

و سعی میکنم اینجا جواب خیلیا رو بدم

بعضیام که اذیت میکنن

خوشحال شدم از چت باهات عزیزممم🧡😚منم ازت ممنونم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم شما هم حس ششمی درسته؟

نه بابا من خودم سوالامو از این بنده خدا داشتم میپرسیدم.

من با حس شیشم کار نمیکنم.

شاگردِ یه شیخی ام و دارم روی چاکراها و انرژیا کار میکنم.

البته این کاربر مثل اینکه به صورت خدادادی دارتش

ولی من فقط زمینه‌شو دارم برای همین دارم تعلیم میبینم‌.

و فعلا درحد و شرایطی نیستم بتونم پاسخگوی درستی باشم.

نه بابا من خودم سوالامو از این بنده خدا داشتم میپرسیدم.من با حس شیشم کار نمیکنم.شاگردِ یه شیخی ام و ...

آن هایی که حس ششم دارند برای خودشون را نمی توانند حس کنند،موفق باشید

نه بابا من خودم سوالامو از این بنده خدا داشتم میپرسیدم.من با حس شیشم کار نمیکنم.شاگردِ یه شیخی ام و ...

عزیزم شما کسی هم دیدین بیان پیش اسن شیخ سوال بپرسن درمورد حساشون؟

من میخواستم برم درموردش از یه شیخی بپرسم ولی خجالت کشیدم بگم از تو نی نی سایت به حسم پی بردم😂

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

عزیزم من قبل ترها جواب شما رو دادم🥺شما هم انقدر سوال پرسیدین کلافم کردین

عزیزم شما کسی هم دیدین بیان پیش اسن شیخ سوال بپرسن درمورد حساشون؟من میخواستم برم درموردش از یه شیخی ...

بله ایشون دیگه یجورایی مثل پدرم شده چندین ساله در محضرشونم

فقط اینو بگم که ایشون کارای شیطانی مثل طلسم و سحر و جادو رو انجام نمیده

با انرژی و چاکرا ها کار میکنن

نمیدونم اطلاع دارید یا نه که بعضی از افراد به ی درجه ای نائل میشن که از طرف حضرت مهدی و خدا ، توی عالم غیب میتونن تصرف کنن . 

شیخ فرزان هم دقیقا همچین شخصیتی هستن.

اگر بخواید میتونم باهاشون راجبتون صحبت کنم و بعد شمارشون رو بهتون بدم یا شما شمارتون رو بدید که صحبت کنید دربارش .

البته در موارد خیلی خاص حضوری هم مشکلی ندارن.

عه تو ام آیدایی مگه😂 آخی عزیزم🥺خیلی ساده ام خیلی و همیش خدا ناراحت

ناراحتیتو دور کن

هرچی تو شاد تر باشی شوهرت بیشتر دنبالته

دقیقا مثل اسمت باش شاد

و یه گیاهی که بدون سختی بزرگ میشه

به خودت سخت نگیر گلممم

عزیزم شما کسی هم دیدین بیان پیش اسن شیخ سوال بپرسن درمورد حساشون؟من میخواستم برم درموردش از یه شیخی ...

خب لازم نیست حتما بگی از کجا به حست پی بردی که

فقط بگو چندین نفر ازت سوال پرسیدن که متوجه ی این حس شدی.

برای من اولین روزی که همدیگرو ملاقات کردیم(به واسطه ی مامان زینبم ) ایشون یه شکلات انداخت طرفم و ازم خواست متقابلا اینکارو انجام بدم🙂😂 و از اینجا بود که تشخیص دادن که من زمینشو دارم یا نه.

بله ایشون دیگه یجورایی مثل پدرم شده چندین ساله در محضرشونمفقط اینو بگم که ایشون کارای شیطانی مثل طلس ...

راستش میترسم درمورد حسم بفهمم🥺دو شب بعد اینکه فهمیدم حسم خوبه بشدت انگار اذیتم میکردن

یشبم تا رفتم تو حیاط سگا دور حیاطمون انگار حلقه زدن بشدت پارس میکردن تا رفتم تو دسشویی ساکت شدن

نه اونا چشمشون به من بود نه من به اونا