2777
2789
عنوان

آیا کسی از عنبرنسا سردرمیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 101 پست
فیک نیستم عزیز چندین بار عکس گذاشتمولی تورک ام ☺️

کاربریت خیلی آشنا میامد باشه همونی هستی که میگفتن فیکی؟ من آخه خیلی دیدمت الان یادم نمیاد کجا 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
محتویات سیگارو تخلیه کن داخلش عنبر نسارا پودر شده بریز استعمال کن🚬شیک و مجلسی🤣

وای چه عالی 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببر دو دستشویی استفاده کن چون بوی اون توخونه میموند

ممنون حتما 

بو گ و ه میده🤣میریزی تو اسفندون دود میکنه عوق شوهر من چقد دوس داره

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

نععععع نزاری تواتاقت حتیلباسای تنتم بومیگیرن ببین بسوزون بریزش توشیشه چشماتو ببند نفس بکش منگوشم عفو ...

ممنون که گفتی باز ... بوی پهن گوسفند میده ؟ اگه بوی گاو و گوسفند بده اوکیه

کاربریت خیلی آشنا میامد باشه همونی هستی که میگفتن فیکی؟ من آخه خیلی دیدمت الان یادم نمیاد کجا

نه تا حالا نگفتن بهم فیک 

من یکبار رفتم پربازدید شاید از اون موقع یادت باشه

جریان خیانت شوهرم رو داشتم میگفتم 

یعنی بوش بوی گوهه؟

نه بابا اصلا بو نپاره سیگارشو از عطاری بگیر برو ایوون بکش و تمام

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
نه تا حالا نگفتن بهم فیک من یکبار رفتم پربازدید شاید از اون موقع یادت باشهجریان خیانت شوهرم رو داشتم ...

شاید باهات دعوا کردم

پی پیه خره ماده تا یک هفته بعد زایمانش اصلشه برای عفونت نکردن زخم خوبه مسکن که نیست

یه خری پیداکنید که تازه زا باشه 

حالا که امضای منو خواندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊