2777
2789
عنوان

آیا کسی از عنبرنسا سردرمیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 101 پست
عزیزم ترش میکنی چون اونم دقیقا دردش همینه . اون موقع ها . با دست قسمت سرشانه ها بخصوص سرشانه سمت راس ...

ترش؟

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
عزیزم ترش میکنی چون اونم دقیقا دردش همینه . اون موقع ها . با دست قسمت سرشانه ها بخصوص سرشانه سمت راس ...

آره اتفاقا ماساژ که میدم دردش رو حس کمتر میکنم از چیه

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آره اتفاقا ماساژ که میدم دردش رو حس کمتر میکنم از چیه

وقتی یه غذایی میخوری وبعدش روش مایعات میخوری بخصوص اب . فرایند هضم غذا مختل میشه و یه گازی متصاعد میکنه که از معده میره رو به بالا و مغز و موجب درد سر میشه . و ماساژ این قسمت از گردن وگرفتن رگهایی ضخیمی که با گرفتنشو حس بهتری بهت دست میده باعث میشه سردردت اروم شه .همین گلم .امیدوارم تونسته باشم کمک کنم . البته چهارزیره و نوشابه رو هم امتحان کن

وقتی یه غذایی میخوری وبعدش روش مایعات میخوری بخصوص اب . فرایند هضم غذا مختل میشه و یه گازی متصاعد می ...

آخه گلم اصلا معدم اهل این چیزا نیست که ترش کنه فلان . ولی امروز صبح ناآشنا شربت عسل و آبلیمو. خوردم بعد رفتم بیرون کلاهک داشتم ولی سردم شد ممکنه چون موقعی که میرم بیرون بیشتر اینجوری میشه 

آخه گلم اصلا معدم اهل این چیزا نیست که ترش کنه فلان . ولی امروز صبح ناآشنا شربت عسل و آبلیمو. خوردم ...

خب سینوزیت هم داری . یه بخور نعنا یا اکالیپتوس گرم بده به صورتت و بعدش سرتو سرما نده با کلاه بخواب خوب میشی

خب سینوزیت هم داری . یه بخور نعنا یا اکالیپتوس گرم بده به صورتت و بعدش سرتو سرما نده با کلاه بخواب خ ...

فقط من نفهمیدم مامانتون چرا زیره و نوشااااابه میخوره 

چون طبعش سرده .سردیانه که میخوره یه موقعایی معدش بهم میریزه و دردش میزنه به سرش و سردردهای شدید میاد سراغش .چهارزیره رو واسه گرمیش و نوشابه رو برای هضم بهتر میخوره و بهش افتاده زود خوبش میکنه

چون طبعش سرده .سردیانه که میخوره یه موقعایی معدش بهم میریزه و دردش میزنه به سرش و سردردهای شدید میاد ...

چهارزیره چی هس

برو عطاری بهت میده

خیلی ممنونم گلم

برو عطاری بهت میده

گلم راستی طبع من سودا است یعنی سرد و خشک 

گلم راستی طبع من سودا است یعنی سرد و خشک

دقیقا طبع مامان منم همینه .با طب سنتی طبعتو تعدیل کن .چون با مرور زمان و بالاتر فتن سن رنگ پوستت تیره میشه .من مامانم جوون بود خیلی یفید بود ولی الان پوستش تیره شده . رفتارهای وسواس گونه اومده سراغش و معدش داغونه .