2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک پوشک

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 53 پست
متوجه ربط حرفهات به کامنتم نشدم ولی نصف تربیت بچه رو پدر و مادرش یاد میدن بهش نصف دیگه اش برمیگرده ...

متاسفانه استارتر فکر میکنه ارادی شدن عضلات مثانه در اثر آموزش های مادره، هنوز متوجه این نیستن که کنترل ادرار هم مثل راه افتادن و حرف زدن جز فرایند رشد بچه است و به ژنتیک و جسم بچه مربوطه 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

منبع حرفتون چیه؟ک نصفش ب ژنتیکش برمیگرده کی گفته؟نقش عمده رو والدین دارن تو تربیت و رفتار بچه هامیتو ...

مقاله های روانشانسی پزشکی و صیحت با دکتر اطفال و مادر پدر و بچه هایی که اطرافم از نوزادی تا بزرگ شدنشون رو دیدم 

منیع حرف تو کجاست ؟ 

شما بچه داری خودت ؟ 

خوبه همه هم بهت گفتن همه بچه ها مثب خودت از دوسالگی از پوشک نمیشه گرفتشون 

وقتی دو الی سه تا بچه بیاری بهتربچه ها رو درک میکنی

دیگه حال توضیح دادن ندارم 

ریپلای زدی بار نمیکنم نوتیفتو

کتاب بخونید خیلی خوبه📚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه استارتر فکر میکنه ارادی شدن عضلات مثانه در اثر آموزش های مادره، هنوز متوجه این نیستن که کنت ...

دقیقاً از رو جهل یه حرفی میزنن  یه بچه من دوسالگی از پوشک گرفتم یکی دو سال و نه ماهگی میخاستم بگیرم همکاری نکرد گذاشتم چند ماه دیگه دوباره امتحان کنم بچه با بچه فرق داره یکی زودتر حرف میزنه یکی دیرتر یکی زودتر راه میفته یکی دیرتر 

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست

خانم مشکل شوهرش بود که کتکش میزد 

من از خانم مشکل نمی‌بینم باباشو مقصر می‌دونم 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

عزیزم بچه رو باید درست اموزش بدی مگر اینکه مشکل جسمی داشته باشههر چی یاد میگیره نمیگیره از ماست از پ ...

عزیزم منو مادرم دو سالگی از پوشک گرفت خودش همیشه میگفت 

خواهرم رو هرکار کردن نشد اینقدر زود  تا ۶ سالگی هم شب ادراری داشت 

بچه با بچه فرق داره

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

دقیقا منم از نظرات گهربارشون تعجب کردم که میگفتن زوده 

اونم واسه دختر بچه که احتمال عفونتش بالاس 

خودمم ۲۸ ماهگی بچمو گرفتم 

به هرحال سختی داره ولی نمیشه تنبلی کرد 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

اگه یکسالگی راه افتادن تا ۲سال و دو ماه میشه ۱۴ ماه آموزش چیش خوبه اونوقت 😑 من تو دوسال و ۴ ماه در عرض ۱۰ رو گرفتم کاملا همکاری کرد بدون برگشت . خواهرم دختدشو دوسال و یه ماه شروع کرد تو دو هفته بچه کاملا کاملا یاد گرفت. 

شما بیشتر خودتو اذیت کردی تا اینکه تدبیر کرده باشی

عجب جمله قصاری گفت دستشویی اموزش نیست پس 4 سالگی چجوری ب بچه میگی برو دستشویی؟؟

بله خانم محترم .دستشویی آموزشی نیست.

مثل ضربان قلب که ی کار غیر ارادی هست دستشویی هم همینطوره‌.مغز باید فرمان بده که ارادی بشه.که اونم برای هر فردی متفاوته

تویی که انقدر وقت گذاشتی برای توالت آموزش دادان.

درس میخوندی چی چیزی میشدی

با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم